pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Καραμπατζιάς Μιχάλης "Λαϊκή Συσπείρωση Βοϊου": Μήνυμα νίκης, Δήμαρχος αγωνιστής στο Βόιο

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου το απόγευμα

της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολιτιστικό Κέντρο "Άρης και Λίλιαν Βουδούρη" στη Σιάτιστα.

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Βοΐου, παρουσία εκπροσώπων φορέων, πρώην αιρετών, δόθηκε σύνθημα νίκης μπροστά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Νόντας Στολτίδης.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Μιχάλης Καραμπατζιάς, στάθηκε εκτός των άλλων, στο ζήτημα της ερημοποίησης της περιοχής, με τη σημαντική μείωση του τοπικού πληθυσμού τα τελευταία χρόνια, την γήρανση του πληθυσμού, ανέφερε την ανάγκη να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης για τους πολίτες του Δήμου, πραγματικά κίνητρα για να παραμείνουν στην περιοχή.

Επιπλέον, στάθηκε στις σημαντικές ελλείψεις στην περιοχή σε δομές Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Διοικητικές Δομές στην περιοχή. Ζητήματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για την Λαϊκή Συσπείρωση, με συγκεκριμένες προτάσεις, με βασικό κριτήριο την κάλυψη των αναγκών των Βοϊοτών, με κάλυψη με μόνιμο προσωπικό των αναγκών του Δήμου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη στάση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής τις τελευταίες μέρες, μετά και την επιβολή προστίμου στον Συνδυασμό, την καταγγελία για «έκτακτες» προσλήψεις με ψηφοθηρικό κίνητρο τις τελευταίες μέρες, τον συνολικότερο τρόπο λειτουργίας.

Ακολούθησε παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

 

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου

16/9/2023

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)