pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης: Σχετικά με τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια των μελών της ΝΟΔΕ Κοζάνης για τον υποψήφιο Πρόεδρο του Σύριζα ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δεν μας προκαλούν καμιά έκπληξη τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια αυτών των μελών της ΝΟΔΕ Κοζάνης, αλλά απλά οργή και θλίψη

για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι μάλιστα είναι και μέλη του κυβερνώντος κόμματος ,της ΝΔ .

Δεν μας προκαλούν έκπληξη αυτά τα απαράδεκτα σχόλια, γιατί αντικατοπτρίζουν απόψεις, θέσεις και στάσεις ζωής σεξιστικές και απολύτως πατριαρχικές, που υπάρχουν σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού . Δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα των ανθρώπων για τον αυτοπροσδιορισμό τους και ειρωνεύονται κάθε έναν που διαφέρει από το αρρενωπό πρότυπο του άνδρα- αφέντη. Η πατριαρχία είναι η ιδεολογία τους σύμφωνα με την οποία όλοι πρέπει να προσδιορίζονται σύμφωνα με τα ανδρικά πρότυπα.

Θεωρούν ότι με το γελοιοποιούν τις ερωτικές και σεξουαλικές επιλογές άλλων ανδρών, αυτοί, γίνονται πιο άνδρες. Προφανώς δεν ανέχονται την υπεράσπιση των επιλογών τους όταν μάλιστα αυτές είναι φανερές και ξεκάθαρες. Ακόμη περισσότερο αυτοί οι σεξιστές αντιδρούν όταν οι επιλογές αυτές συνοδεύονται από αιτήματα ώστε οι κοινωνίες να αποδέχονται και να εξασφαλίζουν απόλυτα ίσα δικαιώματα για κάθε άνδρα και γυναίκα ανεξάρτητα από τις ερωτικές τους επιλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι απόλυτα ξεκάθαρος στις απόψεις του. Υπερασπίζεται και αγωνίζεται για την ισότητα όλων των ανθρώπων άσχετα από το φύλο, την θρησκεία ή τις ερωτικές τους επιλογές. Υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματα τους. Είναι το κόμμα των ίσων δικαιωμάτων και των ελεύθερων επιλογών.

Πρέπει να πάρει θέση η ΝΔ για αυτά τα μέλη της και τις θέσεις τους, εκτός αν συμμερίζεται και το κυβερνών κόμμα αυτές τις ομοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις.

 

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο