pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή - Χιλιάδες από το πρωί στις κάλπες

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Περισσότερος του αναμενομένου ο κόσμος που έχει ψηφίσει για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τουλάχιστον νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι μέχρι στιγμής η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Με τις κάλπες ανοιχτές από τις 8 το πρωί, οι κατά τόπους παρατηρητές της διαδικασίας υπογράμμιζαν ότι ο κόσμος που προσερχόταν στα εκλογικά τμήματα να ψηφίσει ήταν περισσότερος του αναμενομένου.

Επιπλέον αρκετοί από αυτούς εγγράφονταν επί τόπου στα μητρώα του κόμματος, είναι δηλαδή νέα μέλη σε ποσοστό που κατά πληροφορίες φτάνει ακόμα και το 25%!

Ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι, όπως όλα δείχνουν, πιο μεγάλος από αυτόν που στην Κουμουνδούρου είχαν υπολογίσει, τουτέστιν αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τις 50.000.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Κουμουνδούρου πριν από αρκετές ημέρες τόνιζαν ότι ακόμα και οι 40.000 συμμετέχοντες α συνιστούσαν έναν ικανοποιητικό αριθμό.

Αναλυτικά όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη διαδικασία

Πώς ψηφίζω για Πρόεδρο

Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έως τις 16 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

Πότε ψηφίζω

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ.

Πού ψηφίζω

Έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Και όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου

Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Πώς ψηφίζω από το εξωτερικό

Για τους κατοίκους εξωτερικού η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη και όσοι έκαναν εγγραφή στον isyriza μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 14.00 ώρα Ελλάδας.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

 

ΠΗΓΗ: www.news247.gr

 

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)