pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

H Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας, στα χωριά της Εορδαίας Μεσόβουνο και Πύργοι

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ταταρίδη, συνοδευόμενο από υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους

της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Νόντα Στολτίδη, περιόδευσε χτες 17/09/2023 στα χωριά της Εορδαίας Μεσόβουνο και Πύργοι.

Στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν ο Πέτρος Ταταρίδης ανέδειξε τις θέσεις του συνδυασμού γύρω τα ζητήματα της υπαίθρου, τα προβλήματα των αγροτών, την ανάγκη για κατώτερες εγγυημένες τιμές, φθηνό αγροτικό ρεύμα και πετρέλαιο, εφόδια και αναλώσιμα. Την ανάγκη στήριξης της αγροτικής παραγωγής κόντρα στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μπορέσουν οι αγρότες να μείνουν στα χωράφια τους, να παράγουν και όχι να είναι μονίμως χρεωμένοι στις τράπεζες και τους προμηθευτές.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι των δυο χωριών έθιξαν μια σειρά χρόνιων προβλημάτων που δεν έλυσε η δημοτική αρχή, του ανύπαρκτου αποχετευτικού δικτύου στους Πύργους, του δικτύου ύδρευσης στο Μεσόβουνο που οι κάτοικοι πίνουν νερό από αμιαντοσωλήνες και μια σειρά άλλα σοβαρά θέματα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στάθηκε πάντα στο πλευρό των κατοίκων στους αγώνες τους, στις αγροτικές διεκδικήσεις τους, όταν ήταν στα μπλόκα του αγώνα, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Βέρμιο. Έτσι θα συνεχίσουμε με την ακόμα μεγαλύτερη δύναμη που θα μας δώσει ο λαός του Βερμίου στις εκλογές.

    

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)