pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Τριανταφυλλίδης Τριαντάφυλλος, Ψυχίατρος, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση: ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη με καταγωγή από το Δήμο Ελλησπόντου και από την Καστοριά. Είμαι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής

του ΔΠΘ στην Αλεξανδρούπολη και έγινα Ψυχίατρος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Κατέχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα του ΕΑΠ και της Ιατρικής στη Λάρισα του ΠΘ στη Διαχείριση Γήρανσης και Χρονίων Νοσημάτων και έχω Εξειδίκευση στην Ψυχολογία Ασθενών. Παράλληλα εκπαιδεύω φοιτητές του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα.

Σαν ειδικός Ψυχίατρος εργάστηκα από το 2016 σαν επιμελητής στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και πλέον έχω θέση Διευθυντή στο ΓΝ Φλώρινας αλλά παράλληλα συνεχίζω να καλύπτω εφημεριακά το Μαμάτσειο όπως και ανάγκες του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου.

Είμαι παντρεμένος με τη Γενική Ιατρό Τσιρνάρη Αντωνία και ζούμε στην Πτολεμαΐδα εδώ και 10 χρόνια. Όλα αυτά με βοήθησαν να έχω ολοκληρωμένη άποψη για όλες σχεδόν τις δομές δημόσιας Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας και οι συνάδελφοί μου με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της ΕΙΝΔΥΜ ( Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας).

Από το πόστο του προέδρου της Ένωσης αυτά τα δύο χρόνια αναδείξαμε όλες τις ελλείψεις και τα προβλήματα του χώρου της Υγείας στην περιοχή μας. Με γνώμονα πάντα την προάσπιση της δωρεάν δημόσιας και ποιοτικής Υγείας για ΟΛΟΥΣ και ενάντια στη λογική κόστος όφελος που έρχεται με το Νέο ΕΣΥ που θα προάγει τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις ( περαστικοί γιατροί από τις κλινικές), που θα δημιουργήσει ασθενείς δύο ταχυτήτων( στους έχοντες λεφτά να χειρουργηθούν πρώτοι ή μη) και θα νομιμοποιήσει πελατειακές σχέσεις μεταξύ γιατρού και ασθενή, παλέψαμε αυτά τα χρόνια.

Παλέψαμε ενάντια σ’έναν αόρατο εχθρό που λέγεται ιός covid και σ’έναν ορατό που ήταν οι επιλογές της κυβέρνησης για υποβάθμιση του Δημόσιου Δωρεάν Συστήματος Υγείας. Σταθήκαμε στο πλευρό των αγροτών της περιοχής και της ΛΑΡΚΟ με τα δίκαια αιτήματά τους και συμπαρασταθήκαμε στον αγώνα των εργαζομένων της Cosco και της efood που με τον αγώνα τους διεκδίκησαν και κέρδισαν πράγματα που φάνταζαν απίθανα αρχικά.

Ήμασταν δίπλα στους κατοίκους της Καλαμιάς που ο αγώνας τους για ζωή ουσιαστικά και η δικαστική δικαίωσή τους, μας δείχνουν το δρόμο για τον αγώνα έναντι στην άναρχη εξάπλωση των ΑΠΕ και την για το κέρδος λίγων πράσινη ανάπτυξη. Σαν ηπατομεταμοσχευμένος και εκλεγμένος γραμματέας του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευμένων Ελλάδας ΗΠΑΡΧΩ δίνουμε ανάλογους αγώνες για το Αναπηρικό Κίνημα και την εξάλειψη του Στίγματος. Το Νέο ΕΣΥ που ψηφίστηκε θα φέρει αυξημένες αρμοδιότητες για την Υγεία στους Δήμους και Περιφέρειες.

Εκεί θα δοθεί ο αγώνας για την προάσπιση του δημόσιου δωρεάν χαρακτήρα. Η Υγεία για μας είναι αγαθό που πρέπει να προσφέρεται δωρεάν και με ποιότητα σε όλους και όχι ευκαιρία να βγάλουν κέρδος λίγοι. Ας μη τρέφει αυταπάτες ο λαός ότι με το Νέο ΕΣΥ θα λυθούν οι ανάγκες του για περίθαλψη.

Ο ιδιώτης που θα έρθει δε θα επενδύσει χωρίς να’χει κέρδος που φυσικά θα βγει από την τσέπη του λαού.

Σαν ασθενής και σαν γιατρός σας ζητώ να ενισχύσετε με την ψήφο σας τη Λαϊκή Συσπείρωση.

ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Δημοφιλή Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Ο Σούλης Αϊβαζίδης, υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Μεσοβούνου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Ταταρίδη, καλεσμένος του Π. Τσαρτσιανίδη στο kozani.tv | δείτε τη συζήτηση
Φωτογραφίες & video του kozani.tv από την κεντρική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πτολεμαΐδα
Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Έναρξη τμημάτων 2023-2024

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Έναρξη τμημάτων 2023-2024


Το δημοτικό Κολυμβητήριο ανακοινώνει την έναρξη των τ…

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας: «Η κίνηση δίνει ζωή»

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας: «Η κίνηση δίνει ζωή»


Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν με μεγ…

Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας

Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας


Επίσκεψη στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας και συνάντ…

"για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας"... Garden Hall !


"Η εικόνα είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις και αφ…