pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσκληση για συμμετοχή στην τοπική Ομάδα Μπάσκετ ανδρών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα Περιφερειακά Τμήματα του ΤΕΕ, στο πλαίσιο της δημιουργίας εγγύτητας και μιας γενικότερης επαφής και επικοινωνίας μεταξύ τους, αποφάσισαν

να διοργανώνουν ετησίως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ (ανδρών) Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ.

Το ΤΕΕ/ΤΔΜ, προκειμένου να συμμετάσχει στο εν λόγω πρωτάθλημα, απευθύνει πρόσκληση στα μέλη του για συμμετοχή στην τοπική ομάδα μπάσκετ, η οποία για πρώτη φορά θα συγκροτηθεί φέτος.

Απαραίτητο προσόν η αγάπη για το άθλημα και η διάθεση συμμετοχής!

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, να αποστείλουν email στη γραμματεία του τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΤΕΕ και τηλέφωνο επικοινωνίας), ώστε να οργανωθεί η πρώτη συνάντηση και να συγκροτηθεί η ομάδα.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ

Στέργιος Μεν. Κιάνας

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο