pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Δήμος Εορδαίας: Σύσκεψη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών για την διάθεση και τη χρήση χώρων προεκλογικής προβολής των συνδυασμών.

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Δήμος Εορδαίας στο πλαίσιο τήρησης των κανόνων δεοντολογίας και σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία,

κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη αναφορικά με τον τρόπο χρήσης των χώρων που διατίθενται.

Με ανοικτή πρόσκληση οι εκπρόσωποι των συνδυασμών που μετέχουν στις Δημοτικές και στις Περιφερειακές εκλογές, καλούνται σε κοινή σύσκεψη προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν στη διάθεση και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν για την προεκλογική προβολή τους.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/09/2023 και ώρα 12:00 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)