pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας για την αδόκητη απώλεια της συναδέλφου Αικατερίνης Παπαοικονόμου

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Εκπροσωπώντας το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την αδόκητη απώλεια

της συναδέλφου Αικατερίνης Παπαοικονόμου.

Η Κατερίνα, που υπηρέτησε το μετερίζι της εκπαίδευσης από τη θέση της εκπαιδευτικού, επί χρόνια Υποδιευθύντρια και Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑ.Λ Κοζάνης, διακρίθηκε για το ήθος και την ακεραιότητά της. Η προσφορά της στη δημόσια εκπαίδευση υπήρξε ανεκτίμητη.

Η εκλιπούσα υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, πάντα με το χαμόγελο, εξαιρετικά αγαπητή στους μαθητές της, στους συναδέλφους και σε όλους όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν. Θα αποτελεί αναντικατάστατο κομμάτι της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη. 

Καλό Παράδεισο, καλή Ανάσταση και καλό ταξίδι προς το φως αγαπημένη μας Κατερίνα.

 

 

 

 

H Αναπληρώτρια

Περιφερειακή Διευθύντρια

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Δέσποινα Παπαδοπούλου, δ. φ.

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)