pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Τίνος είσ’ σύ; Part - 1 (γράφει η Mαριάνθη Κιρτικίδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΕΛΠΙΔΑ" και υποψήφια περιφερειάρχη τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία, 29 Ιουνίου 1973 (τα δώρα καλοδεχούμενα). Καταγωγή έχω από το Βαθύλακκο Κοζάνης και το Καρτέρι Θεσπρωτίας.

Παντρεμένη με το Δημήτρη Σταυριανίδη, ιδιωτικό υπάλληλο από Μεσιανή, όπου και ζούμε.

Έχοντας ρίζες από Καππαδοκία και Ήπειρο μου αρέσει ο κεμανές και το κλαρίνο, αλλά προτιμώ ακόμα περισσότερο τη ροκ μουσική!

Εδώ στο άσχετο να προσθέσω ότι λατρεύω το αμερικάνικο τσιζκέικ και δηλώνω ευθαρσώς ότι δε μου αρέσει το ρυζόγαλο με κανέλα.

Σχολείο προφανώς πήγα Γερμανία όπου τελείωσα το Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κολωνίας το 1991. Για έξι χρόνια τα μεταφορικά μέσα που χρησιμοποιούσα για να πάω σχολείο ήταν λεωφορείο, τρένο και τραμ , διασχίζοντας καθημερινά και γέφυρες (τροφή για σκέψη).

Από το σχολείο είχα μία αφοπλιστική ειλικρίνεια. Στο ερώτημα καθηγητή ιστορίας γιατί ήμουν αδιάβαστη, ανταποκρίθηκα πολύ φυσιολογικά λέγοντας ότι δεν μου αρέσει ιστορία. Βέβαια στο τρίμηνο μετά είδα ένα ωραιότατο 7αρι, οπότε οι υπόλοιποι μην το επιχειρήσετε.

Έπειτα φοίτησα στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Έκανα κάτι χρονάκια παραπάνω να τη τελειώσω τη σχολή, αλλά δε βιαζόμουν κιόλας να βγω στην ανεργία.

Αρκετά χρόνια αργότερα πήρα μεταπτυχιακό στη ¨Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού¨ από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Μετά τις σπουδές εγκαταστάθηκα Αθήνα όπου έμεινα πέντε χρόνια. Τίποτε δεν ήταν εύκολο, κυρίως η αναζήτηση εργασίας. Βρήκα όμως το δρόμο μου. Σιγά σιγά όλα γίνονται. Βέβαια ήθελε υπομονή, επιμονή και πολύ ψάξιμο.

Όσο αφορά τις δουλειές που έχω κάνει ήταν ποικίλες. Καθαρίστρια, εργάτρια σε εργοστάσιο, σερβιτόρα, πωλήτρια αρωμάτων, πρόγραμμα «STAGE» αλλά υπήρξα και άνεργη μεταξύ άλλων.

Το 2003 διορίστηκα στο δημόσιο (Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης, Αλλοδαπών και Μετανάστευσης) ως κοινωνιολόγος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Που να φανταστώ ότι εκεί που κάποτε είχα εγώ άδεια παραμονής στη Γερμανία, ξαφνικά θα είμαι εγώ μία από αυτούς που θα ελέγχει αιτήσεις για χορήγηση άδειας παραμονής Πολιτών Τρίτης Χώρας.

Με συνδικαλιστικά θέματα ασχολήθηκα από τότε που ήμουν στον ιδιωτικό τομέα και συνέχισα αργότερα και στο δημόσιο τομέα. Τι να κάνω; Είμαι και αντιδραστική!!!

Τέλος, επειδή σας κούρασα, εύχομαι να έχουμε όλοι οι υποψήφιοι ένα δίκαιο και αξιοπρεπή αγώνα.

Mαριάνθη Κιρτικίδου - Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης με τον συνδυασμό

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ

 

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)