pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Νίκος Βουνοτρυπίδης για την κινητοποίηση του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου κατά των ανεμογεννητριών στο Βέρμιο: "Ελάτε να τους σταματήσουμε, ελάτε να κρατήσουμε το βουνό μας ζωντανό" !

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Αξιολογούμε τις προτεραιότητες και αποφασίζουμε, καφέ πίνουμε καθημερινά ότι ώρα θέλουμε , κάποιες δουλείες μπορούμε να τις αναβάλουμε ,

δεν χάθηκε ο κόσμος .Και για τους υποψήφιους είτε στην Περιφέρεια, είτε στο Δήμο, καταλαβαίνω τον προεκλογικό πυρετό, εξ άλλου και εγώ υποψήφιος είμαι , αλλά το Βέρμιο σβήνει, χάνεται , δεν έχει γυρισμό αυτό το έγκλημα. Όποιος λοιπόν έχει τα σωστά ζύγια, όποιος ενδιαφέρεται για το μέλλον της περιοχής, θα πρέπει να είναι παρών το Σάββατο στις 10.30 στο Γυμνάσιο Ανατολικού, στις 11.00 ξεκινάμε για το πεδίο εργασιών, δεν υπάρχουν περιθώρια, δεν υπάρχει δικαιολογία.

Οι συναγωνιστές μας από το SOS ΒΕΡΜΙΟ θα έρθουν οργανωμένοι, στρατιά ολόκληρη, το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ.

Ελάτε να τους σταματήσουμε, ελάτε να κρατήσουμε το βουνό μας ζωντανό!

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)