pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας Δ. Μακεδονίας: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού με τίτλο “Φωτεινά μηνύματα ζωής ενός επιστήθιου εχθρού”

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στο κατάμεστο Κοβεντάρειο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 η Ημερίδα της Ένωσης Καθηγητών /-τριών Αγγλικής Δυτικής Μακεδονίας

για τον Καρκίνο του Μαστού με τον τίτλο «Φωτεινά Μηνύματα ενός Επιστήθιου Εχθρού».

Στόχος της ημερίδας ήταν να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες της πόλης να φροντίσουν τον εαυτό τους και τους άντρες διπλα τους να συνδράμουν σ’ αυτό. Το συμπέρασμα που βγήκε μετά από τις καθηλωτικές ομιλίες είναι ότι η πρόληψη, η έγκαιρη, διάγνωση , η σωστή αντιμετώπιση, η συνεργασία με τους ειδικούς και η εξατομικευμένη θεραπεία μπορούν όχι μόνο να σώσουν ζωές αλλά να μεταδώσουν φωτεινά μηνήματα για μια ποιοτική,χωρίς φοβίες ζωή.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δημήτριος Κοκκώνης Χειρουργός , Ειδικός Μαστού Ογκοπλαστικός, Κωνσταντίνος Μπουτσιάδης ,Ειδικός Ακτινολόγος Μαστού, Καλλιόπη Ηλιού, Ψυχίατρος,Ψυχοθεραπέυτρια, Τάνια Καφετζή γυμνάστρια ειδικευόμενη σε Διαχείρηση και Αποκατάσταση Βαρέου Πάσχοντος και η Αγνή Παπακώστα σύμβουλος φιλολόγων Π.Ε. Κοζάνης που προσέγγισε το θέμα μέσα από το βιβλίο της κας Νικολαΐδου .

Η κα Νικολαΐδου βίωσε την αρρωστια αυτή και το επικοινώνησε μεσα από το βιβλίο της «Καλά Και Σήμερα». Σοβαροί λόγοι δυστυχώς δεν την επέτρεψαν να είναι στην εκδήλωση αν και ήταν προγραμματισμένο. Οι μαθήτριες του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ματθαίου Μαίρη και Σταυρίδου Μαρία-Χριστίνα διάβασαν αποσπάσματα του βιβλίου δίνοντας το πιο φωτεινό μήνυμα της ζωής,της νιότης και της γνώσης.

Ο διευθυντής του Καλλιτεχνικού Σχολείου, Γιάννης Κουρού εκτός από την άδεια για συμμετοχή των κοριστιών παραχώρησε την άδεια για τη χρήση βίντεο χορού από τις μαθήτριες του Γυμνασίου.Την αίθουσα στόλισε το ανθοπωλείο «Αμαρυλλίς», καφέ πρόσφερε η εταιρία «Cocktail Company» και το Φάσμα φρόντισε την εκτύπωση των προγραμμάτων και της αφίσας ,την οποία φιλοτέχνησε για την εκδήλωση η Εικαστικός Ελένη Δινοπούλου.

Ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας χαιρέτισε την εκδήλωση με θέρμη και με τα δικά του μηνύματα για το θέμα αυτό. Όλα έγιναν με την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης που παραχώρησε ευγενικά την αίθουσα του Κοβεντάρειου και του Ιατρικού Σύλλόγου.

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)