pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη: Αντικλεπτικά στο λάδι!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η τρελή αύξηση στην τιμή του λαδιού, έφερε κάτι το οποίο δεν είχαμε ξαναδεί στα ελληνικά supermarket! Στην Ελλάδα με κυβέρνηση Μητσοτάκη, μπήκαν αντικλεπτικά λαδιού!!!

Ναι σωστά βλέπετε! Απλές φιάλες λαδιού του ενός λίτρου φέρουν πλέον αντικλεπτικά, όμοια με εκείνα που τοποθετούν οι αλυσίδες στα ακριβά αλκοολούχα ποτά!

Τώρα αυτά τα συστήματα …«προστασίας» εμφανίστηκαν στα ράφια, για να προστατεύσουν το πανάκριβο πλέον ελαιόλαδο!

Σημειώνεται ότι ο ντενεκές πωλείται πλέον από 160 έως 180 ευρώ!!! Οι συσκευασίες του ενός λίτρου ελαιόλαδου φθάνουν ακόμη και πάνω από 13 ευρώ (από 9 ευρώ), ενώ, αυτές των πέντε λίτρων πωλούνται πλέον πάνω από 50 ευρώ (από 20 ευρώ).

Θυμίζουμε ότι το ελαιόλαδο πωλούνταν χονδρική τιμή στα 3,5 ευρώ/λίτρο το 2022 και 2,5 ευρώ/λίτρο το 2021!!

Πλέον για τα ελληνικά νοικοκυριά το λάδι αποτελεί ένα πανάκριβο προϊόν που δεν θα μπορούν να προμηθεύονται με ευκολία! Ποιο; Το λάδι που υπήρχε μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι.

«Xρυσός το λάδι»!

Μπροστά σε αυτή την ληστρική επιδρομή απέναντι στα λαϊκά νοικοκυριά, ο αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δήλωσε: «Γιατί στο λάδι έχουμε 8 ή 9 ευρώ; Φταίει η ελληνική κυβέρνηση; Όχι. Αυτή είναι η τιμή σε επίπεδο Ευρώπης. Εάν βάλουμε μία διατίμηση 3 ευρώ, για παράδειγμα, στην τιμή του λαδιού στον παραγωγό, τι θα γίνει; Την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει λάδι την Ελλάδα. Θα πουληθεί και θα εξαχθεί στην Ισπανία την Ιταλία και στις υπόλοιπες χώρες. Δυστυχώς έτσι δουλεύει η ελεύθερη αγορά»…

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας. Κυνικά, προκλητικά, καπιταλιστικά… «Ετσι δουλεύει η αγορά». Τι να κάνει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Παρακολουθεί το φαινόμενο και κόβει ακόμα και τα «ψίχουλα» του Market Pass… Οποιος έχει λοιπόν θα αγοράσει. Για τους υπόλοιπους, οι άριστοι του Μητσοτάκη δεν μπορούν να πράξουν τίποτα. Οι νόμοι της καπιταλιστικής αγοράς, εξάλλου είναι το δικό τους ταξικό «ευαγγέλιο»…

https://www.imerodromos.gr/

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING