pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Για εμάς τους νέους δύναμή μας είναι η συμμετοχή στις εκλογές ! (Του Γιάννη Σεραφείμ, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Δ. Μακεδονίας με τον συνδυασμό "Ελπίδα")

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η συμμετοχή στις Περιφερειακές εκλογές είναι μείζονος σημασίας για όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας ιδιαίτερα για εμάς τους νέους που βιώνουμε την φτώχεια και την απαξίωση.

Είναι μια ευκαιρία να αλλάξει η πορεία του τόπου μας και να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής μας. Οι εκλογές είναι ο μηχανισμός μέσω του οποίου επιλέγουμε τους ανθρώπους που θα διοικήσουν τον τόπο μας. Είναι σημαντικό να ενεργήσουμε με συνείδηση και υπευθυνότητα, επιλέγοντας όσους πιστεύουμε ότι μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της τοπικής κοινωνίας.

Η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει όλη η περιφέρεια και πόσο μάλλον η Π.Ε. Κοζάνης   μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με τη συνεργασία όλων των πολιτών και με την επιλογή κατάλληλων ανθρώπων στα αξιώματα της αυτοδιοίκησης. Οι νέοι έχουν το δικαίωμα και το καθήκον να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν τη διαδικασία, καθώς δίνεται η δυνατότητα το μέλλον της περιοχής μας να εξαρτάται κυρίως από τις απόψεις και τις ιδέες τους. Η συμμετοχή στις εκλογές είναι ένα βασικό δικαίωμα και ένας σημαντικός τρόπος για τους πολίτες να εκφράσουν τις απόψεις τους και να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο διοικείται ο τόπος τους. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε Περιφερειακό επίπεδο έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή, από τις υποδομές και τις υπηρεσίες μέχρι το περιβάλλον και την ασφάλεια από της δομές εργασίας μέχρι την τουριστική ανάπτυξη. Ειδικά για εμάς τους νέους, η συμμετοχή στις εκλογές είναι μια ευκαιρία να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του τόπου τους και ότι έχουμε φωνή στην διαμόρφωσή του. Επιπλέον, οι νέοι μπορούν να φέρουν φρέσκες ιδέες, καινοτομίες και ενέργειες που μπορούν να ενισχύσουν την τοπική κοινότητα.

Το μήνυμα είναι απλό : Στις εκλογές η κάθε ψήφος μετράει και η συμμετοχή των νέων είναι κρίσιμη για την επίτευξη ποικίλων στόχων, από τη βελτίωση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και εκπαίδευσης μέχρι την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της τοπικής οικονομίας . Ας συνεργαστούμε όλοι για ένα καλύτερο μέλλον και ας αξιοποιήσουμε το δικαίωμά μας να ψηφίσουμε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ας χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμά μας να ψηφίσουμε στις εκλογές με σκοπό να δώσουμε πνοή στην Περιφέρεια μας και τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας. Η συμμετοχή μας είναι ο τρόπος να δημιουργήσουμε την αλλαγή που επιθυμούμε. Το μέλλον νομοτελειακά μας ανήκει, ήρθε η ώρα εκείνη που εμείς θα αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Σας καλώ να με στηρίξετε σε αυτήν την προσπάθεια και να συνταχθείτε στο πλευρό μου ώστε να κάνουμε τον τόπο μας όπως εμείς ονειρευόμαστε.

Πάρε την ΕΛΠΙΔΑ στα χέρια σου

Σεραφείμ Α. Ιωάννης    
Γεωπόνος,
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Κοζάνης

 

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING