pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας - Πέτρος Ταταρίδης: "Πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο". "Εκτιμάμε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Πλακεντάς αποφεύγει συστηματικά την πολιτική αντιπαράθεση"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Παρότι απομένουν λιγότερες από 10 μέρες για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη, απουσιάζουν εκκωφαντικά

οι οργανωμένες δημόσιες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων της Εορδαίας, όχι με ευθύνη της Λαϊκής Συσπείρωσης και του επικεφαλής της, Πέτρου Ταταρίδη.

Εκτιμάμε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Πλακεντάς αποφεύγει συστηματικά την πολιτική αντιπαράθεση.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση και συνειδητή επιλογή, με στόχο οι τοπικές εκλογές να πραγματοποιηθούν «στα βουβά».

Επιλογή που σκοπό έχει να μην αποκαλυφθούν οι συγκλίσεις της «Ενωμένης Εορδαίας» με την πολιτική της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων.

Με αυτό τον τρόπο κρύβονται όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής μας τόσο στην πόλη της Πτολεμαΐδας όσο και στις δημοτικές κοινότητες από τις πολιτικές επιλογές που έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή και επιπλέον μια σειρά υποψηφίων συμβούλων σε δημοτικό συμβούλιο και κοινότητες που αποστασιοποιούνται προσπαθώντας έτσι να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν και για αυτό αρνούνται και την αντιπαράθεση.

Κατά την γνώμη μας είναι κρίσιμο οι θέσεις των συνδυασμών και των υποψηφίων δημάρχων να γίνουν γνωστές και μέσα από τα ΜΜΕ πριν τις εκλογές με ανοιχτό διάλογο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν κρύφτηκε σε καμία μάχη και δεν θα το κάνει ούτε τώρα όπως κάποιοι που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κρύβονται πιστεύοντας ίσως ότι έτσι θα κρύψουν και τις ευθύνες τους για τα όσα βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Καλούμε τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Παναγιώτη Πλακεντά να συνδιοργανώσουμε μια ανοιχτή δημόσια συζήτηση για την πόλη μας με συντονιστές δημοσιογράφους της περιοχής μας.

 

Αναμένουμε απάντηση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977873808

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας