pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Έχασε από τον Λεβαδειακό η Κοζάνη, δεύτερη σερί ήττα στην Super League 2 (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 υπέστη η ομάδα της Κοζάνης, από τον Λεβαδειακό, την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Καισαριανής στην Αττική.

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.

PhisioAnalisis 834pix

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα της Κοζάνης σε ισάριθμα παιχνίδια, με την ομάδα να δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης, θέλοντας ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μέτριο ποιοτικά, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Λεβαδειακό να σκοράρει στο 11ο λεπτό με σουτ του Μπελμόντε, μετά από δύο απανωτά λάθη του τερματοφύλακα Καραγκιόζη.

Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τους τυπικά γηπεδούχους να κρατάνε το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος.

SUVON BANNERS 800x118pix

Να τονίσουμε πως οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίχτες, αφού στο 86ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουϊρουκίδης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 70’.

Πλέον, για τους παίχτες του κύριου Διγκόζη, ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα ματς που η Κοζάνη θέλει να παρουσιαστεί καλύτερη και να πάρει την πρώτη της νίκη την φετινή σεζόν.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός: (Νιόπλιας) Grof, Pirinen, Λιάγκας, Τσαπράς, Σωτηράκος, Belmonte, Hammond, Mejia, Kazenga, Poletto, Romo

Κοζάνη: (Διγκόζης) Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Γραμμένος, Ποζατζίδης

toucan834 1

Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:

 

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

 

Στιγμές από το ματς:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)