pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της Πτολεμαΐδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με ταυτόχρονη εξόρμηση στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξεκίνησε ο φετινός κύκλος της άθλησης-ενημέρωσης

που υλοποιεί κάθε χρόνο ο ‘Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας στις σχολικές μονάδες της περιοχής μας.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου οι προπονητές του ομίλου μας, Γιάννης Γκίνος και Ιάκωβος Χονδροματίδης, επισκέφθηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας όπου και δίδαξαν στα παιδιά τεχνικές αλλά και μυστικά της αντισφαίρισης.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό που πάντα υποστηρίζουν τις δράσεις του Αθλητικού μας Συλλόγου και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να ασχοληθούν με το ολυμπιακό αυτό άθλημα.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)