pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Blue Horizon: Ο αδερφός μου δολοφονήθηκε - Το μεγάλο «γιατί» που βασανίζει την οικογένεια του Αντώνη (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συγκλονίζει ο αδερφός του Αντώνη που μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν στο λιμάνι του Πειραιά με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Πως μπορεί κάποιος τόσο εύκολα να αφαιρέσει έτσι απλά μία ζωή» αυτό είναι ένα από τα αμέτρητα «γιατί» που βασανίζει την οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη και απορρέει από την δολοφονία του στον καταπέλτη του Blue Ηorizon, στο λιμάνι του Πειραιά.  

Ο Νίκος Καργιώτης μίλησε στο MEGA για το βράδυ του Σεπτέμβρη που μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη στην θάλασσα.

«Την δολοφονία του Αντώνη την έμαθα τα ξημερώματα. Στις 3:10 με πήραν από το Λιμενικό και μου το είπε ένα παιδί που έκλαιγε γιατί τον γνώριζε τον Αντώνη. Νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα το βίντεο. Εκεί τα έχασα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον αδελφό σου στον θάνατο. Άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή. Από εκείνο το βράδυ άλλαξε η σκέψη μου για τους ανθρώπους» εξομολογήθηκε ο αδελφός του άτυχου Αντώνη.

«Πως μπορεί κάποιος τόσο εύκολα να αφαιρέσει έτσι απλά μία ζωή και ειδικά κάποιος που είναι γνώστης και ξέρει τι μπορεί να συμβεί» διερωτήθηκε ο αδερφός του Αντώνη.

«Γιατί το έκανε αυτό; Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τον άνθρωπο που στέρησε από τον Αντώνη τη ζωή. Με βασανίζει αυτό το “γιατί”» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς γιατί πιστεύει ότι ο κόσμος αντέδρασε τόσο έντονα στη δολοφονία του Αντώνη και ξεσήκωσε τις κοιμισμένες συνειδήσεις, ο Νίκος είπε ότι «είδαν στον Αντώνη το δικό τους παιδί». Είδαν μία δολοφονία να γίνεται μπροστά στα μάτια τους. Ήταν πολύ άδικο», εξήγησε.

«Μου λείπει πολύ. Πολλά είναι αυτά που δεν πρόλαβα να του πω. Το βασικό είναι ότι τον αγαπάω» είπε συγκινημένος ο αδελφός του Αντώνη, Νίκος Καργιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ

 

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη