pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Μακεδονίας: Ανακοίνωση ενόψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών εκλογών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δ. Μακεδονίας χαιρετίζει τους δεκάδες αγωνιστές που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της ΑΡ.ΣΥ στην περιφέρεια Δ. Μακεδονία και συμμετείχαν στον αγώνα αυτό

που τον στήριξε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι  χιλιάδες ψήφοι που κέρδισαν στις εκλογές 2,58%, δείχνουν ότι υπάρχει ένα σημαντικό, αριστερό ριζοσπαστικό ρεύμα, που μπορεί το επόμενο διάστημα  να παίξει πρωτοπόρο ρόλο στους αγώνες και να αποτελέσει την βάση, για την ανασυγκρότηση της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής αριστεράς. Ο καλπονοθευτηκός νόμος Βορίδη στέρησε για λίγους ψήφους την είσοδο της ΑΡ.ΣΥ στο περιφερειακό συμβούλιο.

Σε σχέση με τον δεύτερο γύρο, δηλώνουμε ότι αρνούμαστε τους εκβιασμούς του «δευτερου γύρου» και των …εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, που επιβάλλει ο βαθιά αντιδημοκρατικός νόμος. Δεν προκειται να μπούμε στο παιχνίδι της μοιρασιάς οικονομικών συμφερόντων και πολιτικών εντυπώσεων ανάμεσα στα κόμματα της αστικής πολιτικής την ΝΔ, το  ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.. O κόσμος της  αριστεράς καταδικάζει   τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη που ψήφισαν μαζί τα μνημόνια, που συναινούν σε όλες τις βασικές θέσεις του συστήματος, που έβαλαν τόσα χρόνια πλάτη στην ΝΔ, που ήθελαν ακόμα και να συγκυβερνήσουν μαζί της ή με τμήματά της, που έτρεξαν ανήμερα των εκλογών να ευλογήσουν το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ. ! Μαύρο στους συνδυασμούς αυτούς των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ  , Λευκό-άκυρο-αποχή.

Δεν αποτελούν απάντηση στις ανάγκες ενός κινήματος ανατροπής οι αντιλήψεις περί της φιλολαϊκής διαχείρισης της «τοπικής διοίκησης», μέσα στο υπάρχον καπιταλιστικό πλαίσιο, όπως προβάλλεται από την Λαϊκή Συσπείρωση-ΛΑ.ΣΥ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες αποτιμώντας συνολικά τα αποτελέσματα των εκλογών και να καθορίσει τα επόμενα βήματα του μετώπου.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη