pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Με έπαρση και μια «μεγάλη ανακάλυψη»… η ανακοίνωση του Παύλου Παραστατίδη για τη νίκη του στις τοπικές εκλογές του Μεσοβούνου (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η «ομαλότητα» ήρθε με την ψήφο των συγχωριανών μας, έγραψε στην ανακοίνωσή του ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Μεσοβούνου. Άραγε για ποια ανωμαλία μιλάει, για ποια πόλωση και διχασμό;

Γνωρίζει το νόημα των λέξεων;

Το να βαφτίσεις έτσι το δικαίωμα και την υποχρέωση για ουσιαστική τοποθέτηση σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, το να μιλήσεις για τη στάση που είχε η τοπική αρχή επάνω σε αυτά, δεν είναι ανωμαλία, είναι το κανονικό, το αυτονόητο σε μια προεκλογική διαδικασία.

Δεν φτάνει που δεν τόλμησε να δώσει ούτε μια απάντηση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μεσόβουνο Εορδαίας, δεν φτάνει που επί τέσσερα χρόνια δεν είπε κουβέντα… νόμισε ότι τώρα βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία για επίθεση.

Αγαπητέ Παύλε Παραστατίδη διαβάσαμε επίσης, ότι ανακάλυψες μετά από μια ολόκληρη θητεία το πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευση του χωριού...

Καλώς ήρθες λοιπόν στην πραγματικότητα έστω και για το ένα από τα σοβαρά προβλήματα. Να δεις που σιγά σιγά θα υποχρεωθείς να τοποθετηθείς και για τα υπόλοιπα !

Κέρδισες αυτές τις εκλογές έχοντας μαζί σου, από την αρχή της προεκλογικής διαδικασίας, ένα ολόκληρο καθεστώς. Το αποδέχτηκες ή μάλλον το επιδίωξες να συμμετέχεις σε μηχανισμούς προβληματικούς και τραγικούς.

Η επόμενη μέρα της διοίκησής σου στη κοινότητα μας, είμαι σίγουρος, πως δεν θα μοιάζει καθόλου με ότι γινόταν έως τώρα.

Τέλος, για τις αναφορές σου στους 157 εκτελεσθέντες Μεσοβουνιώτες από τους ναζί και τις επιστολές σου σε μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους περί ανάπλαση του μνημείου, που από ότι φαίνεται θεωρείς επίτευγμα, θα το χαρακτήριζα τουλάχιστον προβληματικό. Δεν χρειαζόμαστε ούτε δούρειους ίππους ούτε φιλοδωρήματα, δήθεν ανταποδοτικού τύπου, από όλους αυτούς.

Καλή πενταετή θητεία.

 Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης του Χρήστου και Μαρίας

Μεσόβουνο Εορδαίας 2020. (Δείτε το video του Tovoion Tv)

 

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Όλα όσα έγιναν στο
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Super Market