pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Micro μ Festival 2023 στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 6:30 το απόγευμα ! (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το International Micro μ Festival επιστρέφει για δέκατη τρίτη χρονιά για να ενώσει τους λάτρεις της ταινίας μικρού μήκους σε όλη την Ελλάδα και να αναδείξει την αγαπημένη ταινία μικρού μήκους για το2023. Από τις 12 ως τις 14 Οκτωβρίου, το κοινό του φεστιβάλ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Βέροια, Πτολεμαΐδα,

Ρέθυμνο, Ιωάννινα, Κοπεγχάγη και Παρίσι θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα ελληνικών και ξένων ταινιών μικρού μήκους και να επιβραβεύσει τους αγαπημένους του δημιουργούς με βραβεία που στόχο έχουν να τους ενθαρρύνουν στην συνέχιση της δημιουργικής τους πορείας.

(video)

Η κεντρική εκδήλωση του IMμF 2023, το “ζωντανό” ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του, θα προβληθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου ταυτόχρονα και στις 9 πόλεις του φετινού δικτύου του Micro μ προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων δημιουργών και να ψηφίσει για την αγαπημένη του.

Τις υπόλοιπες ημέρες οι θεατές του φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα, ανάλογα σε ποια πόλη βρίσκονται, να απολαύσουν και να επιλέξουν για την αγαπημένη τους Σπουδαστική Ελληνική ταινία στο σπουδαστικό διαγωνιστικό που διοργανώνεται για Τρίτη συνεχή χρονιά. Το πρόγραμμα προβολών του φεστιβάλ ολοκληρώνει για ακόμη μία χρονιά το διεθνές μέρος του φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει ξένες ταινίες μικρού μήκους πρώτης προβολής στην Ελλάδα.

Αγοράστε το εισιτήριο σας ΕΔΩ: 
https://www.more.com/cinema/festival/micro-m-festival-2/?fbclid=IwAR3hTwbfynSKYcCTlId_mJ6glrld4Y3O-gEubtYlqbTkDVCQl7rSm6eHcIg

 

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)