pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΛΩΡΙΖΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣΑ: Εκατοντάδες νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ σε νοσοκομείο, αναφέρουν ΜΜΕ (ΦΩΤΟ)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το νοσοκομείο «Al-Ahly» στην κεντρική Γάζα βομβάρδισαν ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη, σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης να αναφέρει πως οι νεκροί από την επίθεση φτάνουν ακόμα και τους 500. 

 

Νωρίτερα το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε πως σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στο υπό τη διοίκηση της Χαμάς παλαιστινιακό έδαφος, οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε νοσοκομειακό συγκρότημα της Γάζας προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 200 Παλαιστινίων.

Επίσης, το Al Jazeera μεταδίδει πως οι περισσότεροι νεκροί και τραυματίες είναι γυναίκες και παιδιά αφού το νοσοκομείο ήταν γεμάτο από πολίτες λόγω των ισραηλινών επιθέσεων.

Την ίδια ώρα, τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα σχολείο χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στον προσφυγικό καταυλισμό al-Maghazi στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη. 

πηγή: https://www.902.gr/

 

πηγή video: https://www.aljazeera.com/

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING