pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Χάρης Καστανίδης: «Μπορεί να φτάσουμε σε μετωπικό σχήμα στις Ευρωεκλογές, μπορεί και σε ένα ελληνικό Επινέ» (Ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το ΠΑΣΟΚ μόνο του ή ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του «δεν μπορούν να κρατήσουν χαλινάρια στη Δεξιά και σε δυσμενείς οικονομικές και εθνικές εξελίξεις.

Την ανάγκη «να πάμε σε συνολική επανίδρυση της Κεντροαριστεράς» υπογράμμισε, μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης. 

«Η ηγετική ομάδα (σ.σ. του ΠΑΣΟΚ) πρέπει να δει πιο ψύχραιμα τα πράγματα και να καταλάβει ότι η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς είναι ένας διαρκής αγώνας. Στον πρώτο γύρο δεν υπήρχε αμφιβολία ότι είχαμε προβάδισμα των υποψηφίων της ΝΔ. Υπάρχουν περιφέρειες που το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ ήταν χαμηλότερο από το ποσοστό των εθνικών εκλογών», επισήμανε ο Χάρης Καστανίδης, προσθέτοντας ότι «πλέον πρέπει να μιλάμε για σύνολη Κεντροαριστερά».

Μάλιστα, ο Χάρης Καστανίδης υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ μόνο του ή ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του «δεν μπορούν να κρατήσουν χαλινάρια στη Δεξιά και σε δυσμενείς οικονομικές και εθνικές εξελίξεις», εξού και κατέληξε: «πρέπει να πάμε σε συνολική επανίδρυση της Κεντροαριστεράς».  Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «δεν θέλει να την ορίσει, αλλά να ξεκινήσει η συζήτηση», ενώ πρόσθεσε ότι η συζήτηση αυτή μπορεί να καταλήξει σε προγραμματικό διάλογο ή και παραπέρα: «μπορεί να φτάσουμε σε ένα μετωπικό σχήμα στις Ευρωεκλογές ή ακόμη και σε ένα ελληνικό Επινέ», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός. 

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING