pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

«Ασπρόμαυρο» το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης και Α.Ε. Περδίκκα με «εκτελεστή» τον Αθανασιάδη (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τη νίκη με σκορ 2-0 πανηγύρισε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, κόντρα στην Α.Ε. Περδίκκα, στο «ντέρμπι» κορυφής της 5ης αγωνιστικής

του Α Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, με τον «ασταμάτητο» Αθανασιάδη να σκοράρει και τα δύο γκολ για τους «ασπρόμαυρους».

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Ο στράικερ του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, «χτύπησε» στο 83’ και στο 88’, χαρίζοντας το «τρίποντο» της νίκης στην ομάδα του.

Στο παιχνίδι, το οποίοι διεξήχθη στο Λιάπειο, μπροστά σε φιλάθλους και των δύο ομάδων, «έπεφταν κορμιά», σ’ ένα ντέρμπι που τα είχε όλα!

Ακυρωθέν γκολ, πέναλτι, αψυμαχίες, δύο γκολ και μία κόκκινη κάρτα!

SUVON BANNERS 800x118pix

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης έκανε το πέντε στα πέντε, φτάνοντας τους 15 βαθμούς, ενώ η Α.Ε. Περδίκκα, υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα, παραμένοντας στους 12 βαθμούς.

Να τονίσουμε πως οι φιλοξενούμενοι μετά το τελευταίο σφύριγμα του κύριου Τσιμεντερίδη, διαμαρτυρήθηκαν στους διαιτητές, χωρίς όμως να πάρει κάποια έκταση το περιστατικό.

Στα αγωνιστικά, μόλις στο 1ο λεπτό ο Περδίκκας βρήκε δίχτυα με τον Βλάχου, αλλά ο δεύτερο βοηθός, Λαμπριανίδης, είχε υψωμένο το σημαιάκι του, καταλογίζοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Στο 6ο λεπτό, ο Συμεωνίδης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, θα στείλει την μπάλα ελάχιστα σε άουτ.

toucan834 1

Στο 26ο λεπτό, ο Βλάχου μετά από ατομική προσπάθεια, θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Πίτσικο να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 29ο λεπτό, θα έρθει η πρώτη απειλή από τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης και μάλιστα εις διπλούν. Πιο συγκεκριμένα, ο Αθανασιάδης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, θα υποχρεώσει τον Κάμπερ να αποκρούσει την μπάλα, ενώ στην επαναφορά ο Σαλονικίδης θα δοκιμάσει και αυτός ένα δεύτερο σουτ, με τον Κάμπερ να μπλοκάρει σταθερά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Βλαδίκας θα κάνει το σουτ, αλλά ο Πίτσικος θα μπλοκάρει την μπάλα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι «άναψε» και για τις δύο ομάδες, με τον Αθανασιάδη να απειλεί με σουτ στο 49ο λεπτό και την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δοκάρι σε άουτ, ενώ στο 52ο λεπτό, ο Νικολαΐδης θα ανατρέψει τον Καζανά μέσα στην περιοχή, με τον κύριου Τσιμεντερίδη να δείχνει την άσπρη βούλα απευθείας.

Την εκτέλεση του πέναλτι για τον Περδίκκα θα αναλάβει ο Συμεωνίδης, ο οποίος θα σημαδέψει την δεξιά γωνία και τον Πίτσικο να μαντεύει σωστά, αποκρούοντας την μπάλα, εν μέσω πανηγυρισμών των γηπεδούχων και απογοήτευσης των φιλοξενούμενων, κρατώντας το μηδέν.

PhisioAnalisis 834pix

Στο 64ο λεπτό, μετά από κάθετη μπαλιά τοθ Σαλονικίδη, ο Αθανασιάδης θα βγει σε τετ α τετ από πλάγια θέση, θα πλασάρει, αλλά ο Κάμπερ θα αποκρούσει την μπάλα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αθανασιάδης και πάλι θα κάνει σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 78ο λεπτό και ενώ η πίεση του ΠΑΟΚ Κοίλων συνεχίζεται, με τον Περδίκκα να έχει περισσότερο παθητικό ρόλο, αφού δεν έδειχνε ιδιαίτερα απειλητικός στο επιθετικό του κομμάτι, ο Ντούκα μέσα από την περιοχή θα τσιμπήσει ωραία την μπάλα, προσπαθώντας να κρεμάσει τον ποριέρο του Περδικκα, αλλά ο Κάμπερ θα πει και πάλι όχι με μία εντυπωσιακή απόκρουση.

restobar834

Στο 83ο λεπτό όμως, ο Ντούκα θα κάνει την κούρσα από τα δεξιά, όπου με ωραία συρτή σέντρα θα βρει τον Αθανασιάδη σε θέση βολής, ο οποίος θα σουτάρει δυνατά την μπάλα από κοντά, ανοίγοντας το σκορ (1-0) για τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό στο ντέρμπι!

Στο 88ο λεπτό, και πάλι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα βρει δίχτυα, τελειώνοντας την υπόθεση νίκη. Πιο συρρικνωμένα, ο Αθανασιάδης με συρτό σουτ θα γράψει το τελικό 2-0 για τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, βάζοντας φαρδιά πλατιά την «σφραγίδα» του, στην επικράτηση των «ασπρόμαυρων». Να τονίσουμε πως ο επιθετικός των γηπεδούχων, έτρεξε προς τον προπονητή του, Βασίλη Μαντώλα, κοίταξαν τον ουρανό και αφιέρωσαν το γκολ στην γιαγιά του κόουτς, ο οποίος την έχασε πριν από λίγες ημέρες.

TAPANDA834

Μετά το γκολ, υπήρξαν κάποιες αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίος έληξαν σύντομα, με τον κύριο Τσιμεντερίδη να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σαμαρά, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Αν και η σφυγμοί ήταν ανεβασμένοι και από τις δύο πλευρές, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, παίχτες και τεχνικά επιτελεία έδωσαν τα χέρια, σε μία πολύ όμορφη στιγμή.

MVP της αναμέτρησης αδιαμφισβήτητα είναι ο Στάθης Αθανασιάδης με τα δύο γκολ που πέτυχε, ενώ δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά στους δύο τερματοφύλακες της αναμέτρησης, Πίτσικο και Κάμπερ, ο οποίοι έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι.

Ο Περδίκκας παρά την ήττα, έδειξε καλά στοιχεία σε κάποια σημεία της αναμέτρησης, και σίγουρα θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον φετινό τίτλο.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Βελβεντό, ενώ ο Περδίκκας θα φιλοξενήσει τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Μαντζώλας) Πίτσικος, Ποσινακίδης, Ντο΄θκα, Ζιώγας, Σαββίδης, Κυπίρτογλου, Σαλονικίδης, Νικολαΐδης, Γιαμουρίδης, Αθανασιάηδς, Τρούπκος

Α.Ε. Περδίκκα: (Θεοδωρίδης) Κάμπερ, Τσιντός Π., Σαββάκης, Τζουβάρας, Λιάμης, Τσιντός Χ., Τσεμπερλίδης, Βλαδίκας, Βλάχου, Συμεωνίδης, Καζανάς

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Α' Βοηθός: Γεωργιάδης

Β' Βοηθός: Λαμπριανίδης

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)