pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΑΙΣΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: Ετοιμάζει χερσαία εισβολή και στέλνει μηνύματα σε αμάχους ότι αποτελούν «στόχους»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την αύξηση των βομβαρδισμών ενόψει της επόμενης φάσης της επιχείρησης του, της χερσαίας εισβολής δηλαδή, ανακοίνωσε απόψε ο ισραηλινός στρατός. «Από σήμερα θα αυξήσουμε τα πλήγματα», δήλωσε ο στρατηγός Ντάνιελ Χαγκάρι, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, την ώρα που ήδη ο παλαιστινιακός λαός μετράει μέσα σε δύο εβδομάδες πάνω από 4300 θύματα και χιλιάδες τραυματίες.

Τα αίσχη του κράτους του Ισραήλ δε σταματούν εδώ αφού όπως μεταδίδουν ειδησειογραφικά πρακτορεία με ηχογραφημένα μηνύματα του στα κινητά των κατοίκων της Γάζας ο ισραηλινός στρατός τρομοκρατεί λέγοντας πως «κάθε άτομο που έχει επιστρέψει ή βρίσκεται ακόμα στην πόλη της Γάζας είτε είναι τρομοκράτης είτε θεωρείται συνεργός των τρομοκρατών» και πως «Όποιος παραμείνει στην πόλη της Γάζας θα υποστεί τις συνέπειες»!

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου Al - Quds το Ισραήλ του ζήτησε να εκκενώσει τον χώρο στον οποίο βρίσκονται 12 χιλιάδες άτομα, ενώ πάνω από 500 είναι οι τραυματίες, με πολλά παιδιά στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Την ίδια ώρα ο ΟΗΕ ζητά κατάπαυση του πυρός όπως και να επιτραπεί αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην πολιορκημένη Γάζα.

Στο μεταξύ στο διπλωματικό πεδίο ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου εξωτερικών του Κατάρ δήλωσε νωρίτερα πως θεωρεί πιθανή την απελευθέρωση “πολύ σύντομα” των ομήρων χάρη στις συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη. Η Χαμάς πάντως ισχυρίζεται πως το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει δύο από τους ομήρους.

Νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ισμαΐλ Χανίγε, είχε ο Τούρκος πρόεδεος Ρ. Τ. Ερντογάν, με τον ίδιο να μεταφέρει πως η Τουρκία προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η ανθρωπιστική βοήθεια θα φτάσει στη Γάζα και ότι οι τραυματίες θα μπορούν να περιθάλπονται στην Τουρκία, εφόσον αυτό χρειαστεί. Ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία επιθυμεί να επιτύχει κατάπαυση του πυρός στην περιοχή το συντομότερο δυνατό.

πηγή: https://www.902.gr/

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο