pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης | Αφιέρωμα του top-sport.gr στο Γυναικείο Τμήμα: «Κάτι ωραίο χτίζεται στις Γυναίκες» (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Γυναικείο Ποδόσφαιρο έχει αρχίσει και κάνει άλματα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.

Επιμέλεια - Αφιέρωμα: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, έχει ξεκινήσει να χτίζει κάτι ωραίο στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο, αφού πλέον εκτός από την Γυναικεία Ομάδα, έχει δημιουργηθεί και ένα νέο τμήμα, αυτό τον  Κορασίδων, όπου μικρές αθλήτριες μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Η προσέλευση είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με τα κορίτσια της περιοχής μας να έχουν την δυνατότητα να αθλούνται στον χώρο της «στρογγυλής θεάς».

Το www.top-sport.gr βρέθηκε τόσο στην προπόνηση των Κορασίδων, όσο και στην προπόνηση των Γυναικών, με τα δύο τμήματα να έχουν άμεση συνεργασία και προπονητή τον Δημήτρη Ματσαρίδη.

Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με μικρές και μεγαλύτερες αθλήτριες, οι οποίες περιέγραψαν την εμπειρία στον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, ενώ δεν παρέλειψαν κάποιες από αυτές να μας πουν και για τα όνειρά τους!

Στην κάμερα του www.top-sport.gr από το τμήμα των Κορασίδων μίλησε η Στέλλα Μπακιρτζόγλου, η Τίνα Κιάνα, η Ραφαηλία Σεμερτζίδου και η Ελένη Μπακιρτζόγλου, ενώ από το τμήμα των Γυναικών μίλησε η Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου, η Άννα Πετρογιάννη, η Μαρία Τσαλίδου και η Μιχαέλα Κουτσή.

Επίσης μίλησαν τόσο ο προπονητής Δημήτρης Ματσαρίδης, όσο και ο υπεύθυνος της ακαδημίας, Στέφανος Γκουρτσούλης.

Δείτε το αφιέρωμα του www.top-sport.gr:

 

Επιμέλεια - Αφιέρωμα: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

 

Φωτογραφίες από το αφιέρωμα:

Επιμέλεια - Αφιέρωμα: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING