pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

"Η αναβάθμιση της επενδυτικής βαθμίδας και τα άλλα τινά, δεν ενδιαφέρουν καθόλου τον μέσο Έλληνα… Καλή σας όρεξη με το χαβιάρι και τους αστακούς"... (γράφει ο αναγνώστης του kozani.tv Μιλτιάδης Σιαμέτης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ένα τέτοιο συμπόσιο με κυβερνητικούς εκπροσώπους της χώρας ,του κ. Μητσοτάκη ,του διοικητή της Τράπεζας της Έλλαδας κ Στουρνάρα ,της προέδρου της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας της κ Λαγκάρντ

και πολλών άλλων οικονομικών παραγόντων ,απορώ τι καλό προσέφεραν στον μέσο Έλληνα που τον ξέσκισαν κυριολεκτικά ,με την σκληρή οικονομική πολιτική που επέβαλαν ,με τα πολύχρονα μνημόνια και τις παράλογες απαιτήσεις τους ,που γονάτισαν για δεκαετίες κάθε οικονομική δραστηριότητα στην χώρα ,λεηλάτησαν όλα τα αποθεματικά των ταμείων ,για να καλύψουν ελλείμματα άλλων χωρών ,κατακερμάτισαν μισθούς και συντάξεις ,υποβάθμισαν τις περιουσίες των Ελληνικών περιουσιών ,και έβαλαν ταφόπλακα στον πιο δυναμικό οικοδομικό τομέα !

Έρχονται τώρα όλοι αυτοί στην Ελλάδα ,με περίσσια προκλητικότητα να μας πουν διάφορες φιλοσοφίες για την αρχαία Ελλάδα ,για την αναβάθμιση της επενδυτικής βαθμίδας και άλλα τινά ,που δεν ενδιαφέρουν καθόλου τον μέσο Έλληνα!

Πληροφορούμαι ότι οι κυβερνητικοί φωστήρες της χώρας ,ετοιμάζουν ένα μπαχτσίσι - αύξηση 3% στις συντάξεις ,εδώ για μια 10ετία ,μια μηνιαία αύξηση ικανή να αγοράσεις 2 κουλούρια !

Αν αυτή δεν είναι πρόκληση - κοροϊδία ,τότε τι είναι?

Καλή σας όρεξη ,με το χαβιάρι και τους αστακούς! Προσοχή όμως στο λάδι ! Πραγματικά καίει!….

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Super Market
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο