pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Έσωσε την «παρτίδα» για τον Εορδαϊκό ο Παπαζήσης κόντρα στην Α.Ε. Λευκίμμης (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχτηκε ο Εορδαϊκός κόντρα στην Α.Ε. Λευκίμμης, στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα της Κέρκυρας άνοιξε το σκορ (0-1) στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστακιώτη, ενώ τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Πτολεμαΐδας, χάρισε ο Παπαζήσης, με σουτ στο 83ο λεπτό, σώζοντας έτσι την «παρτίδα» για τον Εορδαϊκό, που τουλάχιστον δεν έχασε.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και από τις δύο ομάδες, με την Λευκίμμη να είναι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και τους «πράσινους» να έχουν τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος.

Η πρώτη καλή ευκαιρία θα έρθει στο 9ο λεπτό, εκεί όπου ο Γαστεράτος θα βγει σε τετ α τετ με τον  Δημητριάδη, αλλά το πλασέ που θα κάνει θα αποκρουστεί εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα του Εορδαϊκού.

TAPANDA834

Στο 18’ ο Εορδαϊκός θα απειλήσει για πρώτη φορά στο ματς, με τον Guytho να κάνει ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 26’, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Τσοπανάς θα κάνει κοντινό πλασέ, με τον Δημητριάδη να μπλοκάρει την μπάλα, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 31ο λεπτό, ο Παπανικόπουλος θα κάνει λάθος, γυρίζοντας την μπάλα προς τα πίσω, με τον  Γαστεράτο να την κλέβει, αλλά το σουτ που θα κάνει ο επιθετικός της Λευκίμμης θα είναι βιαστικό, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 39ο λεπτό, ο Μαστοράκης θα κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιδηρόπουλου μέσα στην περιοχή, σύμφωνα με τον διαιτητή, ο οποίος επέδειξε την άσπρη βούλα, κάτω από διαμαρτυρίες των «πράσινων». Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωστακιώτης στο 41ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη, για το 0-1 της Α.Ε. Λευκίμμης.

C843

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Α.Ε. Λευκίμμης θα απειλήσει και πάλι πρώτη, με τον Μαστοράκη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Δημητριάδη να αποκρούει την μπάλα.

Από εκεί και πέρα, άρχισε η πίεση του Εορδαϊκού να γίνεται εντονότερη, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, περιμένοντας πίσω από το κέντρο τους αντιπάλους τους, κάτι που το πλήρωσαν στην συνέχεια.

Στο 60’ ένα σουτ από τον Παπανικόπουλο έξω από την περιοχή θα καταλήξει άουτ, ενώ ο Χάιτας που είχε περάσει ως αλλαγή, θα κάνει την κεφαλιά στο 65ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

SUVON BANNERS 800x118pix

Η είσοδος του Παπαζήση στον αγωνιστικό χώρο έκανε πιο επιθετική την ομάδα του κύριου Κατακαλίδη, αλλά θα έπρεπε να νικήσει όχι μόνο τον τερματοφύλακα της Λευκίμμης, αλλά και το «τοίχος» που είχαν στήσει μέσα στην περιοχή από τους παίχτες, οι οποίοι όπως ήταν λογικό όσο περνούσε η ώρα ήθελαν να κρατήσουν το υπέρ του προβάδισμα.

Στο 78ο λεπτό ο Αιχμαλωτίδης θα απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Παγκράτης θα αποκρούσει την μπάλα.

Έτσι στο 83ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Λευκίμμης, η μπάλα θα στρωθεί στον Παπαζήση, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί θα σουτάρει δυνατά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Εορδαϊκό.

toucan834 1

Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, με το παιχνίδι να ανοίγει, χωρίς όμως κάποιο αποτελέσματα, με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Να τονίσουμε πως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, υπήρξαν κάποιες αψιμαχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και στην φυσούνα του γηπέδου, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση.

Έτσι ο Εορδαϊκός έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση, ενώ η Α.Ε. Λευκίμμης, έφτασε τους 8 στην 13η θέση.

Την επόμενη αγωνιστική ο Εορδαϊκός θα φιλοξενήσει τον Θεσπρωτό, ενώ η Α.Ε. Λευκίμμης θα παίξει εντός έδρας με τον Σβορώνο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εορδαϊκός: (Κατακαλίδης) Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Παπάς (51’ Αιχμαλωτίδης), Κοντογουλίδης, Μπαλίτσας, Marcon (65’ Χάιτας), Guytho, Παπανικόπουλος (65’ Παπαζήσης), Νίκολι

Α.Ε. Λευκίμμης: Παγκράτης, Mocovilla, Βασσάκης, Γαστεράτος (79’ Βασιλάκης), Γρηγοριάδης, Ζέρβας, Κουλάλης, Κωστακιώτης, Μαστοράκης (68’ Μουζακίτης), Μπάλος, Τσοπανάς (53’ Τσιρλίδης)

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

PhisioAnalisis 834pix

restobar834

SirTheodor834

OlaKrepa834

 

Περισσσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Super Market
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο