pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Υψικάμινος: Θεατρική παράσταση “Χαράζει μια ωραία μέρα σε κάποιο σημείο” το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στο Υπόστεγο του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών.

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με την αφορμή της πρεμιέρας του έργου, “Χαράζει μια ωραία μέρα σε κάποιο σημείο” στις 29/10/23, η Υψικάμινος δημόσια ευχαριστεί,

αρχικά την Ελένη Δημοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ για την ιδέα του project, βασισμένη στο κείμενο του Νομπελίστα Σάμιουελ Μπέκετ, “Ευτυχισμένες Μέρες”.

Την ΚΕΔΕ και τον ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, για το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής και Θεατρικής Συμπερίληψης, που προηγήθηκε της παράστασης, τον Ιούνιο του ’23.

Την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στο πρόσωπο της Στούμπου Κικής και όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν για τη δημιουργία της παράστασης.

Ευχαριστεί θερμά, τη σκηνοθέτιδα και ηθοποιό Σοφία Αντωνίου, την κινησιολόγο Μέλπω Βασιλικού, τη σκηνογράφο Μαριλένα Καλαϊτζαντωνάκη και τον μουσικό Αντώνη Χατζηαντώνη.

Την ομάδα των ηθοποιών από Κοζάνη, Χάρη Σισμανίδη, Φώφη Ζαγορίτου, Φωτεινή Γούλκα, Τάνια Πάκου, και από Πτολεμαΐδα, Ευαγγελία Τριανταφύλλου, Κική Στούμπου, Ευανθία Μάγγου, Σοφία Δενεσίδου, Εύη Ζουντουριάδου, Νικολέτα Τσοκαρίδου.

Τέλος το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας και της Κοζάνης, που έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα.

Η Υψικάμινος, ανανεώνει το ραντεβού για το φιλοθεάμον κοινό, στις τελευταίες δύο παραστάσεις, το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 1:00μ.μ., στο Υπόστεγο του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών.

Η έγκαιρη κράτηση θέσεων, προσφέρει την συμμετοχική εμπειρία του κοινού στην παράσταση, “Χαράζει μια ωραία μέρα σε κάποιο σημείο”.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και αφορά στις σοβαρές επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης, της εώς τώρα βιομηχανικής περιοχής.

Ελεύθερη είσοδος

Περιορισμένες θέσεις.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972 10 90 70

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)