pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Θανάσης Παφίλης: Το ΚΚΕ είναι με τον Παλαιστινιακό λαό, δεν κρατά ίσες αποστάσεις που διευκολύνουν τη σφαγή του (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Θανάσης Παφίλης: Το ΚΚΕ είναι με τον Παλαιστινιακό λαό,

δεν κρατά ίσες αποστάσεις που διευκολύνουν τη σφαγή του.

"Η θα είσαι με τους λαούς που αγωνίζονται για την ελευθερία τους ή θα είσαι με τους δολοφόνους τους"

(video)

Την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για ανεξαρτησία και για ν' αποκτήσει τη δική του πατρίδα, εξέφρασε ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, καλωσορίζοντας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής σήμερα, «με τον οποίο συναντιόμαστε στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που γίνονται από τον ελληνικό λαό με κεντρικό σύνθημα "Λευτεριά στην Παλαιστίνη". Ο Θ. Παφίλης πρόσθεσε πως το ΚΚΕ δεν κρατά ίσες αποστάσεις γιατί αυτή η θέση διευκολύνει το αποτρόπαιο έγκλημα που είναι γενοκτονία των Παλαιστινίων. 

Ο Θ. Παφίλης σημείωσε πως στη συντριπτική του πλειοψηφία ο ελληνικός λαός είναι αλληλέγγυος με τον Παλαιστινιακό λαό σε αντίθεση με την ελληνική κυβέρνηση που υποστηρίζει το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ. Σημείωσε πως αυτό το κράτος, γράφει «στα παλιά του τα παπούτσια», περισσότερες από 600 αποφάσεις του ΟΗΕ κάνοντας εποικισμούς, βομβαρδίζοντας, δολοφονώντας χιλιάδες Παλαιστίνιους εδώ και 75 χρόνια.  

Κατήγγειλε την ελληνική κυβέρνηση που κάνει λόγο για το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», την ώρα που οι δολοφονικές του επιθέσεις έχουν σαν αποτέλεσμα 10.000 νεκρούς, ανάμεσά τους 4.000 παιδιά κι άλλα 1.500 αγνοούμενα κάτω από τα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.  

Κατήγγειλε και την αστική προπαγάνδα, που προβάλλει διάφορα fake news, όπως τα παιδιά μέσα σε κλουβιά, που είναι εικόνες από τη Συρία του 2004 ενώ οι εικόνες για σφαγές από τη Χαμάς, ήταν από σφαγές που έκανε ο ISIS πριν από πολλά χρόνια. 

Καταλήγοντας ο Θ. Παφίλης τόνισε πως μέσος δρόμος δεν υπάρχει: «Η θα είσαι με τους λαούς που αγωνίζονται για την ελευθερία τους ή θα είσαι με τους δολοφόνους τους, και το ΚΚΕ ήταν και είναι πάντα με τους λαούς που αγωνίζονται».

πηγή: https://www.902.gr/

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο