pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Χιλιάδες διαδηλώνουν για Λευτεριά στην Παλαιστίνη και για να σταματήσει η ελληνική εμπλοκή στη σφαγή (VIDEO - ΦΩΤΟ)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την καταδίκη τους για τα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα και τη στήριξή τους στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό εκφράζουν χιλιάδες άνθρωποι που συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο και τη συναυλία αλληλεγγύης στο Σύνταγμα, που διοργανώνουν σωματεία και φορείς.

Απαιτούν να τερματιστεί η σφαγή του λαού στη Γάζα και να σταματήσει  η στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης το μακελειό. Χιλιάδες λαού και νεολαίας, εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους, με τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς τους διαδηλώνουν για να σταματήσει εδώ και τώρα το έγκλημα, για να αναγνωριστεί παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Τα σωματεία και οι φορείς καλούν στη συναυλία για «να τραγουδήσουμε όλοι ένα τραγούδι για τα παιδιά της Παλαιστίνης, για το δικαίωμά τους στη ζωή και στην πατρίδα». Το τραγούδι αυτό οι διαδηλωτές θα το πουν μαζί με τους: Ρίτα Αντωνοπούλου, «Ρεβάνς», KollektivA, «Κοινοί Θνητοί», «Υπεραστικοί», Magic de Spell, Διονύση Τσακνή, «Ρωμιοσύνη».

θα ακολουθήσει πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία, ώστε για άλλη μια φορά ένα ανθρώπινο ποτάμι να διατρανώσει «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

videos:

πηγή: https://www.902.gr/

 

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING