Καλλιόπη Βέττα: «Η Δ.Ε.ΤΗ.Π. πρέπει να στελεχωθεί άμεσα με εξειδικευμένα στελέχη για να εξασφαλιστεί ότι η τηλεθέρμανση θα είναι προσιτή και απρόσκοπτη - Κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση-αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών

με θέμα: «Κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στην Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας - Δήμου Εορδαίας».

Η ερώτηση βασίζεται στην από 7.11.23 επιστολή της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας - Δήμου Εορδαίας, (Δ.Ε.ΤΗ.Π.) αναφορικά με το αίτημα για προσλήψεις τακτικού προσωπικού.

Ειδικότερα, στην επιχείρηση διαπιστώνονται σημαντικές ελλείψεις σε οργανικές θέσεις, καθώς λόγω συνταξιοδοτήσεων και αποχωρήσεων υπάρχουν 14 κενά, τα οποία  προοπτικά θα αυξηθούν έτι περαιτέρω, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων είναι τα 56 έτη.

Με απόφαση του εποπτεύοντα φορέα, του Δήμου Εορδαίας, υποβλήθηκε αίτημα από το Υπουργείο Εσωτερικών για κάλυψη με τακτικό προσωπικό για 11 θέσεις ΙΔΑΧ, στους κλάδους ΠΕ Μηχανικών και ΔΕ Τεχνικού.

Όπως αναφέρει η Βουλευτής, η λειτουργία της τηλεθέρμανσης, με απρόσκοπτο και οικονομικό τρόπο, απαιτεί τακτικό και εξειδικευμένο προσωπικό, ειδικά σε μια περίοδο όπου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες λόγω του κλεισίματος των λιγνιτικών μονάδων και της συνεπακόλουθης αναγκαιότητας ανάληψης δράσεων για την εξυπηρέτηση των πολιτών.





Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης
Τομεάρχης Τουρισμού

Δημοφιλή Νέα

Mediahome Ηρακλής Καλομενίδης στην Πτολεμαΐδα - Κρεβατοκάμαρες υψηλής ποιότητας, ελληνικής κατασκευής - Δείτε τις τιμές !
De facto…

De facto…


Το σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.

Ακούστε τι λέει ο άνθρωπος...
Δήμος Εορδαίας & Τ.Κ. Φούφα: Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ του Μακεδονομάχου «Καπετάν Φούφα» και των συμπολεμιστών του, την Κυριακή 11 Μαΐου
«πες, πες, κάτι θα μείνει»... Ο νεογκεμπελισμός είναι εδώ ! (γράφει ο Π.Τσαρτσιανίδης)
Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας με τον Διοικητή του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας
Tο Μεσόβουνο επέλεξε η Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ για να τιμήσει την μεγάλη επέτειο των 80 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, την Κυριακή 11 Μάη
53ος Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης

53ος Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης


Καύση απορριμμάτων - Δυτική Μακεδονία"        &n…