pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Μίλτος Τεντόγλου: «Αν συνεχίσουμε έτσι, ο στίβος θα τελειώσει στην Ελλάδα» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Για την αποκαρδιωτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στίβος στην Ελλάδα, λόγω των εγκαταστάσεων, μίλησε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων

και στην πρόθεσή του να συνεχίσει να αγωνίζεται έως και το 2032. 

Αναλυτικά όσα είπε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN:

«Ήταν αναμενόμενο το λουκέτο στο στάδιο στο ΟΑΚΑ, γιατί όπως όλες οι εγκαταστάσεις στην Ελλάδα… τελειώνουν. Δεν είμαι από τα άτομα που γκρινιάζουν γενικά αλλά το κάνω λίγο και για τα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ με τον προπονητή μου φεύγουμε, είναι τεράστιες οι διαφορές έξω. Εδώ που κάνουμε προπόνηση στο κλειστό είναι παμπάλαιο, στάζουν τα νερά, δεν έχει θέρμανση, δεν έχει καλώδια. Είχαμε τον Άγιο Κοσμά και τώρα τον κλείνουν, επίσης εκεί δεν έχει ρεύμα… Ολυμπιακή χρονιά εν τω μεταξύ. Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση ο στίβος θα τελειώσει σε λίγα χρόνια στην Ελλάδα, για να μην πω ο αθλητισμός. Σε λίγα χρόνια δεν θα έχει τίποτα».

Για το παγκόσμιο ρεκόρ (8.95μ.) και την πρόθεσή του να αγωνίζεται για αρκετά ακόμη χρόνια: «Το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 32 ετών, όμως πλέον έχουν αλλάξει πολύ οι κανόνες στο μήκος πλέον. Στο μυαλό μου έχω το 8.75μ., που αν το κάνω για μένα αυτό θα είναι το παγκόσμιο ρεκόρ, με τους νέους κανόνες. Ήταν ακραίο, πέρυσι στον κλειστό στο ΣΕΦ στο Πανελλήνιο, που ήταν γεμάτο το στάδιο. Ήταν ακραίο και μου είπαν συναθλητές μου «ευχαριστώ» για τον κόσμο».

Για το τι θα έκανε αν είχε δύο μήνες διακοπές: «Αν είχα δύο μήνες κενό, τον έναν μήνα θα καθόμουν σπίτι και δεν θα έκανα τίποτα. Τίποτα, αυτό είναι το cool down μου, δεν θα έκανα απολύτως τίποτα. Τον άλλο μήνα, αφού θα είχα ενέργεια θα ήθελα να κάνω ίσως ένα ταξίδι στην Ιαπωνία ή στη Γερμανία να δω την οικογένεια και τους φίλους μου».

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Όλα όσα έγιναν στο
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…