pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΚΟΚ: Αφαίρεση διπλώματος για δύο μήνες για παρκάρισμα σε ράμπα ΑμεΑ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τέλος στις εικόνες ντροπής και τα παρκαρισμένα οχήματα σε ράμπες ΑμεΑ επιχειρεί να βάλει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 34 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με τίτλο «Στάση και Στάθμευση», όποιος παρκάρει σε θέση όπου βρίσκεται κεκλιμμένο επίπεδο (ράμπα) διάβασης ατόμων με μειωμένη κινητικότητα και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ατόμων με μειωμένη κινητικότητα, τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ και επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες.

Σε περίπτωση υποτροπής μέσα σε διάστημα έξι μηνών η άδεια οδήγησης αφαιρείται για διπλάσιο χρονικό διάστημα και ο παραβάτης υποχρεούται σε επανεξέταση για την επαναχορήγησή της.

Τα παραπάνω διοικητικά πρόστιμα ορίζονται στο ήμισυ, όταν οι παραβάσεις αφορούν σε μοτοποδήλατα ή μοτοσικλέτες.

Αν η παράνομη στάθμευση συνεχίζεται και πέραν των τριών ωρών από τη βεβαίωση της παράβασης, βεβαιώνεται νέα παράβαση από το ίδιο ή άλλο όργανο και μετά την πάροδο του δεύτερου τρίωρου γίνεται μεταφορά του οχήματος. Εάν παρεμποδίζεται και η κυκλοφορία στο δρόμο, τότε η μεταφορά του οχήματος γίνεται αμέσως.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Super Market
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Super Market
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING