pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ελα ντε! Πώς ζουν κύριε Υπουργέ;

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Προκλητικός και κυνικός ο υπουργός Οικονομικών, Κ. Χατζηδάκης – ακριβώς τη μέρα που σύσσωμοι οι μικροί επαγγελματίες ξεσηκώνονται ενάντια στη φορολογική λαιμητόμο της κυβέρνησης – εμφανίστηκε

στην ΕΡΤ για να τους χαρακτηρίσει συλλήβδην και εξ’ ορισμού φυγάδες και να αναρωτηθεί ειρωνευόμενος για τα δηλωθέντα εισοδήματά: “Πώς ζουν;”! 

Είπε συγκεκριμένα: ” το 71% των ελευθέρων επαγγελματιών δηλώνει εισόδημα κάτω από το εισόδημα του μισθωτού που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό, το 54% των ελεύθερων επαγγελματιών πέρσι δήλωσε ζημίες ή το πολύ μηδενικό εισόδημα και το 27% δηλώνει επί πέντε χρόνια συνεχώς ζημίες ή μηδενικό εισόδημα. Τίθεται λοιπόν ένα ερώτημα ειδικά για την τελευταία κατηγορία: Πώς ζουν;“.

Ακούστε κύριε Υπουργέ Οικονομικών… Προφανώς και δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η “αθώα”  τάχα ερώτηση είναι ο λάκκος μέσα στο οποίο καταποντίζετε η πηχτή αναλγησία αυτής της κυβέρνησης. 

Διότι, πραγματικά,  είναι να αναρωτιέται κανείς, πώς ζουν οι άνθρωποι – οι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι,  πως συντηρούν το μικρό τους μαγαζί, πως τα βγάζουν πέρα το μήνα οι μισθωτοί, οι τετράωροι, οι εξάωροι, οι ενοικιαζόμενοι, όλοι εκείνοι που πληρώνονται με τον βασικό μισθό της ανέχειας; Ολοι αυτοί οι άνθρωποι που ζουν εντός της “ελεύθερης αγοράς” και του ανεξέλεγκτου σφαγείου.

Πως ζουν εκείνοι που αμείβονται με τον χαμηλότερο μέσο ετήσιο μισθό στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Πώς καταφέρνουν να τρέφονται; Πώς πληρώνουν λογαριασμούς; Πώς πληρώνουν ενοίκιο; Πώς ξεχρεώνουν την εφορία που δεν ορρωδεί ούτε προ της απόλυτης φτώχειας; Πώς πληρώνουν γιατρούς; Πως ψωνίζουν για τα παιδιά τους; Αραγε, θα έρθει στο σπίτι τους ο Αη Βασίλης; 

Αλλά, προφανώς ο κύριος υπουργός των Οικονομικών και δεν εννοούσε όλα αυτά! 

Τι σημασία έχουν άλλωστε μπροστά στην επενδυτική βαθμίδα και την κερδοφορία των τραπεζών; 

Υπάρχει, άραγε, κανένα ρεκόρ στην κατρακύλα της ανηθικότητας που να μην έχει σπάει αυτή η κυβέρνηση; 

Θαυμάστε:

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr | ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΡΙΛΛΑ

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…