pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σπάρτακος: "Η κακοποιημένες γυναίκες χρειάζονται στήριξη και όχι αποκλεισμό"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σε μία οργανωμένη προσπάθεια να αναγνωριστεί το τεράστιο πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών και οι κυβερνήσεις να εφαρμόσουν περισσότερο δραστικά

και αποτελεσματικά μέτρα για την εξάλειψή της, η 25η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα για την για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών,

Είναι σαφές ότι το φαινόμενο δεν είναι πρόσφατο αφού έχει σημείο εκκίνησης την ανισότητα μεταξύ γυναικών και αντρών, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της.

Η βία σε βάρος των γυναικών (όπως και κάθε μορφή βίας την οποία και καταδικάζουμε) δεν είναι ούτε ένα συμβάν μεμονωμένο ούτε ένα φαινόμενο που περιορίζεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Είναι ένα ζήτημα με πολλαπλές προεκτάσεις και αντίκτυπο στην προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή, ικανό να καταστρέψει πολλές ανθρώπινες ζωές

Σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες γυναίκες κακοποιούνται ψυχολογικά και σωματικά ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, στο σπίτι, τη δουλειά τους, ακόμα και στην συνθήκη ενός πολέμου.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με κάθε δυνατό τρόπο στέκεται στο πλευρό των γυναικών, των κακοποιημένων γυναικών που χρειάζονται στήριξη και όχι αποκλεισμό.

Η ενίσχυση των μέτρων, οι έλεγχοι ώστε να εφαρμόζονται σωστά τα ήδη υπάρχοντα, η υποστήριξη των σχετικών δομών, είναι μερικά μόνον από τα απαραίτητα που πρέπει να γίνουν ώστε του χρόνου να έχουμε βελτιωμένα τα στοιχεία που σχετίζονται με την βία κατά των γυναικών.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που έχει στην «οικογένειά» πολλές συναδέλφισσες, εύχεται να μην βιώσουν ποτέ καμίας μορφής βία και προκειμένου αυτό να διασφαλιστεί, καλεί όλους τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση και καταγγελία οποιουδήποτε περιστατικού που πέσει στην αντίληψή τους.

Η βία κατά των γυναικών, δεν είναι υπόθεση των άλλων

Είναι υπόθεση όλων μας και αυτό επιβάλλει να έχουμε, άκρατη υπευθυνότητα.

Γραφείο Τύπου

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…