pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης: "Οι εμπορουπάλληλοι να μην είναι οι δούλοι του 21ου αιώνα - Με οργάνωση και αγώνα να κερδίσουμε δουλειά και ζωή με δικαιώματα"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ενίσχυση του σωματείου είναι η καλύτερη απάντηση σε εργοδοσία και κυβέρνηση, απέναντι στην ασυδοσία, τους εκβιασμούς και τις απολύσεις

, για να διεκδικήσουμε αυξήσεις στους μισθούς, κλαδική σύμβαση με ανθρώπινα ωράρια και όρους εργασίας.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να επικοινωνήσουν με το σωματείο μας για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους χώρο. Να κάνουν το βήμα και να γίνουν μέλη του.

Για ακόμα μια χρόνια αυτές τις μέρες και για τις επόμενες εβδομάδες, οι εμποροϋπάλληλοι θα λιώσουμε στην κυριολεξία μέσα στα καταστήματα και τις αποθήκες ενώ έχει προηγηθεί η περίοδος που σε πολλές περιπτώσεις δουλέψαμε Κυριακές και η Λευκή Νύχτα που πλέον έχει καθιερωθεί μπροστά σε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να υπάρχει όπως οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ΚΟΕΒΝΤΑΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ.

Σήμερα είχαμε τη BLACK FRIDAY και μπροστά μας έχουμε την εορταστική περίοδο όπου θα έχουμε ξανά ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στις 8 Δεκέμβρη με αφορμή το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και Κυριακές που θα δουλέψουμε μπροστά στις χειμερινές εκπτώσεις αλλά και τοε εορταστικό ωράριο. 

Η εργοδοσία έχοντας στην διάθεση της ένα πλούσιο αντεργατικό πλαίσιο βασισμένο σε νόμους όλων των κυβερνήσεων μπορεί και μας επιβάλλει ότι όρους εργασίας επιθυμεί, εξασφαλίζοντας τεράστια κέρδη την ίδια ώρα που εμείς καλούμαστε να ζήσουμε με μισθούς που εξανεμίζονται από το πρώτο 10ήμερο του μήνα.   

Για ακόμα μια φορά οι μεγαλέμποροι θα δουν τα κέρδη τους να εκτοξεύονται από το δικό μας ξεζούμισμά άλλα και από το στράγγισμα των λαϊκών οικογενειών που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στην ακρίβεια ψάχνοντας να βρουν τις πιο οικονομικές προσφορές για να καλύψουν βασικές ανάγκες.

Για μάς τους εργαζόμενους δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν του συλλογικού οργανωμένου αγώνα, με το σωματείο μας, διεκδικώντας όλα αυτά που σήμερα έχουμε ανάγκη για να δουλεύουμε και να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Απαιτούμε

  • Να μη γίνει η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στις 8 Δεκέμβρη.
  • Να τηρούνται σταθερές εβδομαδιαίες βάρδιες, να σταματήσουν τα σπαστά ωράρια εργασίας, να δοθούν κανονικά τα ρεπό, να πληρωθούν με τις ανάλογες προσαυξήσεις οι παραπάνω ώρες εργασίας, να δοθεί επιπλέον εβδομαδιαίο ρεπό σε όλους τους εργαζόμενους.
  • Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν σε ελέγχους για να μην υπάρξει καμία καταστρατήγηση ωραρίου και προγραμμάτων, να τηρηθούν όλα τα μετρά προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…