pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Α'2 Γυναικών Μπάσκετ: Φωτογραφίες του top-sport.gr από το «Απόλλων Πτολεμαΐδας - Α.Ε. Πυλαίας 58-81» (Photos)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την ήττα με σκορ 81-58 γνώρισε η ομάδα του Απόλλων Πτολεμαΐδας από την Α.Ε. Πυλαίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου στην Α'2 Γυναικών.

Επιμέλεια - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Τα κορίτσια της κυρίας Παπαδημητρίου, πάλεψαν το παιχνίδι, δίνοντας πολλές «μάχες» μέσα στο παρκέ, ενώ μέχρι και την 3η περίοδο ήταν «μέσα» στο ματς, με την διαφορά να ανοίγει στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, εκεί όπου οι γηπεδούχες έμειναν από δυνάμεις, χάνοντας ταυτόχρονα και την συγκέντρωσή τους.

Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη ήττα του Απόλλων Πτολεμαΐδας, σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ πρέπει να τονίσουμε πως ο Σύλλογος έχει σταθεί άτυχος στο ξεκίνημα της χρονιάς, αφού «έχασε» με σοβαρό τραυματισμό, της Ευτέρπη Κοτζαΐτση και Αναστασία Διπλάρη, στις οποίες θέλουμε να ευχηθούμε όσο πιο γρήγορη επιστροφή σε αυτό που αγαπάνε.

Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα της Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε η Μιχαέλα Βλαδίκα, σημειώνοντας 27 πόντους με δύο τρίποντα!

Δεκάλεπτα: 15-28, 26-42, 43-60, 58-81

Διαιτητές: Λυτροσυγκούνης - Πάνος

Απόλλων Πτολεμαϊδας: (Παπαδημητρίου) Βλαδίκα 27(5), Πισιάνη 5, Γκανάτσιου 7, Μεντεσίδου 5(1), Γεωργοπούλου, Ξενικάκη, Μάντσου 8, Σωματάκη 6.

ΑΕ Πυλαίας: (Λίτσου) Καραμπατζάκη 14, Λογδανίδου 7, Ιγγλέζου 12(2), Βαντσιούρη 13(3), Κωστανάκη 2, Σπανίδου 2, Στυλιανού 1, Καρβουνιάδου 9(1), Τσουμπερλή 5, Μαδαλιανίδου 4, Διαμαντοπούλου 5, Τσούπα 7(1).

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

C843

SUVON BANNERS 800x118pix

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…