pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

After game: Αναγέννηση Άρτας - Εορδαϊκός 0-2 | "Μπήκαμε με αέρα νικητή στο γήπεδο" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την δεύτερη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε η ομάδα μας η οποία χθές (26/11) επιβλήθηκε της Αναγέννησης Άρτας με σκόρ 0-2.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Εορδαϊκός ο οποίος επικράτησε της Αναγέννησης Άρτας με 0-2. Η ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη παρουσιάστηκε αρκετά σοβαρή και πειθαρχημένη αποφεύγοντας τα αμυντικά λάθη που την στέρησαν βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια. Η παρουσία του Παύλου Γροσδάνη στα μετόπισθεν έχει βοηθήσει αρκετά καθώς στα και στα τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί η ομάδα έχει κερδίσει. 

Ο Εορδαϊκός στην χθεσινή αναμέτρηση τα έκανε όλα σωστά. Μπήκε με ψυχολογία στο παιχνίδι, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στον αμυντικό τομέα και έψαξε πολύ σωστά την κόντρα επίθεση εκμεταλλευόμενος και την ταχύτητα των επιθετικών του.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κατακαλίδης παρέταξε την ομάδα με μια ενδεκάδα που παρουσίασε συνολικά τρείς (3) αλλαγές σε σχέση μ' αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα κάτω απο τα δοκάρια ήταν ο Δημητριάδης στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Πούλιος με τον Γροσδάνη, στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Σιδηρόπουλος και στο αριστερό ο Παπανικόπουλος που συμπλήρωσε την αμυντική 4αδα. Στο χώρο του κέντρου αγωνίστηκε ο Αιχμαλωτίδης με τον Μάρκον και τον Τοπάλη. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ξεκίνησε ο Παπαζήσης, στο δεξί ο Μεϊλαντ με τους δυό τους να αλλάζουν διαρκώς πλευρές και στην κορυφή ήταν ο Νίκολι.

Στο πρώτο μέρος ο Εορδαϊκός μπήκε με "αέρα νικητή" στο γήπεδο. Οι πρώτες απειλές ξεκίνησαν με τις χαμένες ευκαιρείες των Αιχμαλωτίδη, Παπαζήση και Παπανικόπουλου οι οποίοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα.

Απ' την άλλη πλευρά η Αναγέννηση απείλησε με την Κεφαλιά του Γιαλεδάκη ωστόσο  δεν έγινε ποτέ ουσιαστική και δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Εορδαϊκού Δημητριάδη.

Το γκόλ για τον Εορδαϊκό ήρθε στο 52' όταν η μπάλα γύρισε στην περιοχή της Αναγέννησης και έφτασε στο Μάρκον ο οποίος με χαμηλό δυνατό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στη γωνία του Μπαλαούρα κάνοντας το 0-1.

Στο 64'  οι παίκτες Εορδαϊκού του έφυγαν στην κόντρα επίθεση και με φοβερή προσπάθεια του Μεϊλαντ  από  τα αριστερά έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, που είχε ως τελικό αποδέκτη τον Παπαζήση, ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση γράφοντας το 0-2.

!Ο 17χρονος σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Εορδαϊκού πέτυχε το δεύτερο του γκόλ με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Εορδαϊκός είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκόλ με τον Σιδηρόπουλο στο 72' ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μπαλαούρα αλλά το σούτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Αναγέννησης.

Η Αναγέννηση απ' την πλεύρα της προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα το οποίο θα την έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι όμως η εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Εορδαϊκού έβαλε "τέλος" στις όποιες επιδιώξεις των γηπεδούχων.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον  Εορδαϊκό να πανηγυρίζει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και την δέυτερη διαδοχική καθώς προηγήθηκε η νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Κιλέλερ και ανέβηκε ακόμα πιο πολύ τόσο στο βαθμολογικό -πλέον βρίσκεται στο (-4) απο την θέση παραμονής-  όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Μια νίκη που ήρθε εν ευθέτω χρόνω καθώς την ερχόμενη Κυριακή (3/12,15:00) θα φιλοξενήσει την Θύελλα Κατσικά (15η-10βαθ.) στο "Αιμίλιος Θεοφανίδης" και μια ενδεχόμενη νίκη και σε συνδιασμό με ευνοϊκά αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου η διαφορά απο την θέση της παραμονής μπορεί να "ψαλιδιστεί" ακόμη πιο πολύ.

Αναγέννηση Άρτας (Αγγέλης) : Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Θεοδωράκης, Μουσιωτίτσας (75' Πάνου), Μανιώτης, Ζυγκερίδης, Πάνος, Κυριάκης

Εορδαϊκός (Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπανικόπουλος, Πούλιος, Γροσδάνης, Μάρκον (88' Παπάς), Αιχμαλωτίδης, Τοπάλης (75' Κοντογουλίδης), Παπαζήσης, Μέϊλαντ, Νίκολι (80' Χάιτας)

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών -Λισγάρα και Πούλιου- στο "SporTime24"

ΠΗΓΗ: www.eordaikos.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING