pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Μπόρα είναι … θα περάσει … (Γράφει ο Γιάννης Θεοφύλακτος)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Βλέπουν ότι ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κάνει ‘γκελ’ στον κόσμο του κέντρου και της κεντροαριστεράς και ανησυχούν.

Γι’ αυτό αποφάσισαν να τον τελειώσουν τώρα, στην αρχή, πριν πατήσει στα πόδια του.

Δεν θα τους κάνει την χάρη – κι εμείς θα τον στηρίξουμε σε αυτή την πρώτη και τόσο σημαντική μάχη.

Και, βέβαια, είναι ευκαιρία να τελειώνουν και με τον ΣΥΡΙΖΑ, να τον εξοβελίσουν από την αξιωματική αντιπολίτευση και να βάλουν στη θέση του ένα κόμμα που δεν θα τους δημιουργεί προβλήματα σε πιθανή εναλλαγή στην εξουσία…

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη: θα μείνουμε ενωμένοι στον μοναδικό πολιτικό φορέα με προοπτική κυβερνησιμότητας, που στέκεται απέναντι στους ισχυρούς.

Προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις αποχωρήσεις στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ. [Δυο λόγια για τις αποχωρήσεις: α) διαφωνώ κάθετα με την αμφισβήτηση του δημοκρατικά εκλεγμένου Προέδρου – καλά καλά ακόμη δεν ανέλαβε-, είναι κάτι που δείχνει βαθιά περιφρόνηση της δημοκρατίας, β) σε πολλούς που αποχώρησαν νομίζω υπάρχει βαθύτερη πολιτική διαφωνία: δεν θέλουν τη μετακίνηση του ΣΥΡΙΖΑ προς την κεντροαριστερά και το κέντρο. Αυτή την πολιτική διαφωνία την σέβομαι απολύτως, είναι γι’ αυτούς ταυτοτικό ζήτημα και το σέβομαι (αν και διαφωνώ, καθώς υποστηρίζω ότι πρέπει να απευθυνθούμε στον κόσμο της κεντροαριστεράς και του κέντρου και να αποδυναμώσουμε τον Μητσοτάκη σε έναν χώρο που ‘απλώθηκε’, ενώ το άλλο του μισό φλερτάρει με την ακροδεξιά…) ].

Τις αποχωρήσεις αυτές προσπαθούν τα φιλικά στον κ. Μητσοτάκη ΜΜΕ να τις εκμεταλλευτούν, ώστε να εγκαθιδρύσουν ‘αυτοκρατορία’ του Μητσοτάκη και της παρέας του.

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη: όλοι όσοι παραμένουμε στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (η πλειοψηφία δηλαδή), μαζί με τα νέα μέλη και όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη, θα χτίσουμε ξανά έναν αξιόμαχο πολιτικό φορέα, άξιο συνεχιστή του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

«Μπόρα είναι, θα περάσει», λοιπόν• μένουμε ενωμένοι, με αγωνιστική διάθεση και ανοιχτοί στον κόσμο του κέντρου και σε όλη την κοινωνία που υποφέρει από τις απαράδεκτες πολιτικές του κ. Μητσοτάκη.

 

ΥΓ. Αλάνθαστο τεστ: θέλετε να ‘τσεκάρετε’ ποιοι είναι με την κοινωνία και ποιοι όχι;

Όσους στηρίζουν τα ΜΜΕ – αυτοί είναι με τους ισχυρούς, απέναντι στην κοινωνία, απέναντι στον πολύ τον κόσμο.

Όσους πολεμάνε τα ΜΜΕ – αυτοί παλεύουν υπέρ της κοινωνίας και απέναντι στους ισχυρούς και τα μεγάλα συμφέροντα.

Αυτονόητα τα συμπεράσματα!

 

ο Γιάννης Θεοφύλακτος είναι δικηγόρος, πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης (2015 – 2019).

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING