pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Κάλεσμα στην πανελλαδική σύσκεψη στην Λάρισα στις 10 Δεκεμβρίου.

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με αντιπροσωπεία στην σύσκεψη στην Αγιά Λάρισας, στις 22/12/2023. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων

Αγροτικών Συλλόγων, Συνεταιρισμών και αγροτών από περιοχές της χώρας, δείχνουν το μέγεθος των προβλημάτων αλλά και την αποφασιστικότητα μας για ανυποχώρητο αγώνα ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.

Αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν όλες τις καλλιέργειες όπως το υψηλό κόστος παραγωγής που συνεχώς ανεβαίνει σε συνάρτηση με τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα. Ακόμη και τα προϊόντα που είχαν καλύτερες τιμές πώλησης σε σχέση με πέρυσι δεν  άφησαν ικανοποιητικό εισόδημα καθώς ταυτόχρονα υπήρχε μείωση της παραγωγής. Μόνο η ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος μας για κατώτερες εγγυημένες τιμές με βάση το κόστος παραγωγής μπορούν να διασφαλίσουν εισόδημα διαβίωσης στους αγρότες αλλά και σταμάτημα της αισχρής κερδοσκοπίας σε βάρος των καταναλωτών και αγροτών.

Καλούμε τα μέλη μας, τους υπόλοιπους αγροτικούς συλλόγους της περιοχής μας, τους αγρότες και κτηνοτρόφους να οργανώσουμε την πάλη για την επιβίωση μας, για να παραμείνουμε στα χωριά και το επάγγελμα. Να απαιτήσουμε να πληρώνεται ο ιδρώτας και ο κόπος μας. Ό,τι κερδίσαμε πέρσι ήταν αποτέλεσμα των αγώνων μας.

Όλοι στη πανελλαδική σύσκεψη στην Λάρισα στις 10 Δεκεμβρίου για να αποφασίσουμε συντονισμένα τις κινητοποιήσεις μας.

Συμμετοχές και πληροφορίες: 6983426265 (Σούλης), 6973964397 (Σάκης)

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING