pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επιχειρηματική επιτυχία (του Δρ Νέστορα Κολοβού)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Για να πετύχετε περισσότερα πρέπει να μάθετε περισσότερα».

Σύμφωνα με στατιστικές, 8 στις 10 επιχειρήσεις αποτυγχάνουν να φθάσουν

στον 3ο χρόνο από την ίδρυσή τους και 9 στις 10, στον 5ο χρόνο. Δηλαδή από τις 10 επιχειρήσεις μόνον η μία καταφέρνει να φθάσει στον 5ο χρόνο.

Επίσης πολλές παλιές επιχειρήσεις φθάνουν σε ένα σημείο όπου «κολλάνε» και δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

Επειδή τόσο οι νέοι όσο και παλιοί επιχειρηματίες κάνουν συνηθισμένα επιχειρηματικά λάθη, τα οποία καλόν θα ήταν να αποφεύγουν.

Το πιο σημαντικό λάθος που κάνουν οι επιχειρηματίες είναι ότι επενδύουν στην επιχείρησή τους, αλλά δεν επενδύουν στον εαυτό τους. Μπαίνουν στην αγορά χωρίς να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες εμπειρίες, ψυχικές αρετές, ψυχικές αντοχές, δεν γνωρίζουν να εφαρμόζουν στρατηγικές και δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα για την αγορά και τις επιχειρήσεις. Ενώ μπορεί να διαθέτουν ένα καλό προϊόν ή μια καλή υπηρεσία, δεν ξέρουν πως να δημιουργήσουν και να λειτουργήσουν μια πετυχημένη επιχείρηση. Και ακόμη χειρότερα, δεν προσπαθούν να μάθουν.

Ένα άλλο σημαντικό λάθος που κάνουν οι επιχειρηματίες είναι ότι θεωρούν την επιχειρηματική τους ικανότητα δεδομένη. Νομίζουν όλοι τους ότι είναι καλοί επιχειρηματίες. Η ζωή όμως τους διαψεύδει. Δεν είναι όλοι οι επιχειρηματίες ίδιοι. Δεν διαθέτουν όλοι οι επιχειρηματίες την ίδια επιχειρηματική ικανότητα. Άλλοι διαθέτουν μεγαλύτερη επιχειρηματική ικανότητα και άλλοι μικρότερη επιχειρηματική ικανότητα. Όμως, η επιχειρηματικότητα δεν έχει να κάνει με την επιχείρηση. Έχει να κάνει με τον επιχειρηματία. Ακολουθεί αρχές, πρακτικές, τεχνικές, στρατηγικές και μεθόδους, που αν τις μάθεις και τις ακολουθήσεις πετυχαίνεις πολλά.

Μέσα από έρευνες και μελέτες, οι γνώσεις αυτές είναι πλέον γνωστές και μπορείτε να τις μάθετε κι εσείς και να τις εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας. Διαθέτοντας μία μόνον ώρα την εβδομάδα, μπορείτε να αποκτήσετε αυτές τις γνώσεις και να λειτουργήσετε καλύτερα την επιχείρησή σας.

Ξεκινήστε σήμερα να μαθαίνετε και σύντομα τα αποτελέσματά σας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επιχειρηματικότητα, δείτε δωρεάν σχετικά βίντεο στην ιστοσελίδα https://nestorkolovos.gr/video/

Δρ Νέστωρ Κολοβός

Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας

Business & Life Coach

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6973225228

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας