pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Προκρίθηκε στους «4» ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης κερδίζοντας δύσκολα την Α.Ε. Περδίκκα (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης πήρε ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, κερδίζοντας στο Λιάπειο, την Α.Ε. Περδίκκα με σκορ 2-1.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του θεσμού, μπροστά σε λιγοστούς θεατές, αφού στην Κοζάνη η σημερινή ημέρα ήταν αργία, ενώ και η ώρα διεξαγωγής (18:00) δεν ήταν κατάλληλη, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την περίοδο.

Σίγουρα η Ε.Π.Σ. Κοζάνης θα πρέπει να ξανά κοιτάξει τους βραδινούς αγώνες τώρα που χειμωνιάζει, αφού δυσκολεύει τόσο το δικό μας έργο, όσο και των αθλητών.

Ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με 1-0, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάθη Αθανασιάδη, σε μία φάση όπου η Α.Ε. Περδίκκα διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα προς τον διαιτητή Καρατέρπο, ο οποίος έδειξε την «άσπρη βούλα», για παράβαση του τερματοφύλακα Μήτκα, στον Αχιλλέα Παπανικόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ στην συγκεκριμένη φάση.

Στο 60ο λεπτό, έπειτα από σουτ του Στάθη Αθανασιάδη, ο Μήτκας θα αποκρούσει εντυπωσιακά, αλλά ο  Σαλονικίδης θα πάρει το «ριμπάνουντ» και από κοντά σε κενή εστία θα γράψει το 2-0.

Ο Περδίκκας το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 79ο λεπτό σε 2-1, χάρις σε κεφαλιά του Γκρίζη.

Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο προπονητής του Περδίκκα, κύριος Θεοδωρίδης.

Το 1-0 του Στάθη Αθανασιάδη:

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Μαντζώλας) Πίτσικος, Ποσινακίδης, Τσιφτσής, Ζιώγας, Ντούκα, Κυπίρτογλου, Σαλονικίδης, Τρούπκος, Αθανασιάδης, Παπανικόπουλος

Α.Ε. Περδίκκα: (Θεοδωρίδης) Μήτκας, Θεοδωρίδης, Τσιντός, Καζανάς, Δημητριάδης, Τσιντός, Συμεωνίδης,  Τσεμπερλίδης, Γκρίζης, Καπριδάκης, Βλάχου

Διαιτητής: Καρατέρπος

Α’ Βοηθός: Πανυτσίδου

Β’ Βοηθός: Σίας

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

SUVON BANNERS 800x118pix

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

SirTheodor834

OlaKrepa834

PhisioAnalisis 834pix

restobar834

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)