pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Για τα παιδιά... (του Δημήτρη Δαρδούμπα)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το να βάζεις ένα παιδί σε ένα αυτοκίνητο με το που κλείσει τα έξι και να το γυρνάς τρεις ώρες

ημερησίως γύρω γύρω σε δύο γλώσσες, ένα μουσικό όργανο και δύο αθλήματα σε άλλη χώρα θα μπορούσε να θεωρηθεί και κακοποίηση ανηλίκου. Στην Ελλάδα θεωρείται "κάνω ο,τι καλύτερο ".

Επίσης κακοποίηση είναι να κλείνεις το παιδί σπίτι με ένα τάμπλετ στο χέρι!

Εύκολη λύση διασκέδασης παιδιού, ένα Σάββατο στη γιαγιά μια Κυριακή σε ένα πάρτι τελειώσαμε!

Για το ρόλο του σχολείου που φοβάται ένα παιδί μην του πέσει κάνα ταβάνι στο κεφάλι και πως αντιμετωπίζει οικονομικά κι όχι μόνο η κάθε κυβέρνηση την παιδεία, ας μην μιλήσουμε καλύτερα...

Δυστυχώς οι τσιμεντένιες χαβούζες που χτίσαμε, με αμετροέπεια και φαραωνική πολεοδομική ύβρη, προσφέρουν πολύ λιγότερα στα σημερινά παιδιά, απ ό,τι προσέφεραν εκείνες οι παλιές φτωχικές πόλεις που μεγάλωσα εγώ όταν υπήρχαν οι γειτονιές...

Περνάμε περισσότερο και πιο εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά με επίκεντρο τα θέλω του παιδιού και στόχος να είναι χαρούμενα!

Τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ...

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)