pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Νίκος Βουνοτρυπίδης για τη συνέντευξη του Παύλου Παραστατίδη στο kozani.tv σε σχέση με την κατασκευή ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών στα χωριά της Εορδαίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το σχόλιο του Νίκου Βουνοτρυπίδη από την "Εορδαία SOS", σε σχέση με όσα είπε στη συνέντευξη του στο www.kozani.tv ο Πάυλος Παραστατίδης, προέδρος της κοινότητας Μεσοβούνου,

για την κατασκευή ανεμογεννητριακών και φωτοβολταϊκών πάρκων στην περιοχή της Εορδαίας.

"Όχι Παύλε, δεν ήσασταν ανενημέρωτοι, δεκάδες φορές η Ομάδα μας ήρθε στο χωριό, όπως και στα Κομνηνά, τους Πύργους και το Ανατολικό. Πολλές κινητοποιήσεις, πολλές εκδηλώσεις για το έγκλημα που γίνεται, ήρθαν και μίλησαν περιβαλλοντολόγοι, βιολόγοι, πολιτικοί μηχανικοί, μέχρι και ο εξουσιοδοτημένος δικηγόρος των προσφυγών για το βουνό ήρθε...

Που ήσασταν φίλε Παύλε;

Και λοιπόν; Φωνή βοώντος εν τη ερήμω... Καμία συμμετοχή για το φαραωνικό αιολικό πάρκο στο βουνό, αδιαφορία για τον αγώνα που δώσαμε 4 χρόνια τώρα, ματώσαμε φίλε πάνω στο Βέρμιο , εκατοντάδες χιλιόμετρα για να προλάβουμε ότι μπορούσαμε, έχω σπάσει το αμάξι μου, λάστιχα, αναρτήσεις στους κακοτράχαλους δρόμους του βουνού και το αποτέλεσμα ήταν απελπιστικό..

Το φαραωνικό πάρκο αγγίζει τα χωριά σας φυσικά και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψετε, αλλά και ο καταιγισμός αιολικών πάνω στο βουνό, στο αλπικό Βέρμιο νομίζετε ότι κάνει λιγότερη ζημιά;

Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά, έστω και τώρα κάντε την αρχή σταθείτε απέναντι από τα τέρατα, έχει αποδειχθεί ότι όταν αντιστέκεσαι τους σταματάς. Μαζί σας και μεις , θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε".

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)
diaititis.gr: Στην πειθαρχική παραπέμφθηκε ο διαιτητής του αγώνα «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή»

diaititis.gr: Στην πειθαρχική παραπέμφθηκε ο διαιτητής του αγώνα «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή»


Συνεχίζεται το «τρίτο ημίχρονο» από τον επεισοδιακό α…