Ο Κωνσταντίνος Στόκκος στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης: Οι συνθήκες της δουλειάς μας στη ΜΕΘ του «Μαμάτσειου» νοσοκομείου Κοζάνης είναι απάνθρωπες ! (ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης μίλησε ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Μαμάτσειου» για την κατάσταση που επικρατεί

στην ΜΕΘ του νοσοκομείο Κοζάνης και γενικότερα  στα νοσοκομεία της περιοχής. Ο κ. Κωνσταντίνος Στόκκος αναφέρθηκε για τους λόγους υποστελέχωσης.

«Κάθε στιγμή σκεφτόμαστε να φύγουμε σε άλλες μονάδες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, οι προτάσεις υπάρχουν, σκεφτόμαστε όμως τους ανθρώπους της περιοχής μας και τον κόπο που έχουμε κάνει έως τώρα, όμως δεν θα αντέξουμε, χρειαζόμαστε σταθερό προσωπικό, πρέπει να βρεθεί μια οριστική λύση»!

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Απόστολο Λυκεσά:

Δημοφιλή Νέα

Όταν ο Παντελής Καραλευθέρης «ξέχασε» ότι είχε προτείνει δωρεάν τηλεθέρμανση στην περιοχή μας από τη ΔΕΗ... Γιατί όμως ? (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Κινητοποίηση σήμερα Πέμπτη 17 Οκτώβρη, στις 6:00 μ.μ. στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Εορδαίας από Σωματεία και Φορείς. Ούτε ευρώ αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης - Δεν χρωστάμε – Μας χρωστάνε!
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από το
Διεθνής ημέρα αγρότισσας (Γράφει η Μάγδα Ανδρονικίδου)

Διεθνής ημέρα αγρότισσας (Γράφει η Μάγδα Ανδρονικίδου)


Η Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας καθιερώθηκε για πρώτη φο…

Μεσόβουνο Εορδαίας (1941-2024) | Εκδηλώσεις μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου - Το πρόγραμμα
Όλοι οι γονείς στο πόδι! - Σύλλογοι γονέων με αφορμή το θέμα της τηλεθέρμανσης και της επικείμενης αύξησής της
ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ:
Μεσόβουνο Εορδαίας 1941 - Εκδήλωση τιμής και μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 (video)