Ο Γ. Νταλάρας με τον Ν.Μπογιόπουλο στον Real fm σε μια εκπομπή/αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συμπληρώθηκαν χθες 40 χρόνια από το θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη και ταυτοχρόνως 109 από τη γέννησή του,

αφού ο μεγάλος μουσικός δημιουργός, γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1915 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και πέθανε στο Λονδίνο την ίδια μέρα το 1984.
Ο Realfm 97,8 σε ένα αφιέρωμα της εκπομπής του Νίκου Μπογιόπουλου που επεκτάθηκε χρονικά ξεκινώντας το μουσικό ταξίδι, από την εκπομπή των Γιώργου Παγάνη – Αναστασίας Γιάμαλη, έφερε μαζί σημαντικούς καλλιτέχνες, δημιουργούς, που είχαν κάτι να πουν για τον μεγάλο συνθέτη, τραγουδιστή και στιχουργό που άφησε τη σφραγίδα του και μια πολύτιμη παρακαταθήκη για την πορεία της ελληνικής λαϊκής μουσικής.
Στο studio του σταθμού βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας και ο συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης ενώ στον ραδιοφωνικό αέρα βγήκαν ο Γιώργος Λιάνης συγγραφέας του βιβλίου «Τσιτσάνης αιώνιος καλπασμός» αλλά και η Δήμητρα Γαλάνη, που όπως έχει η ίδια δηλώσει, ήταν μόλις 21 ετών όταν ο Βασίλης Τσιτσάνης την αιφνιδίασε ευχάριστα με την πρόταση να ηχογραφήσει τραγούδια του.

Ακούστε ολόκληρο το αφιέρωμα εδώ (πηγη real.gr):

Δημοφιλή Νέα

Όταν ο Παντελής Καραλευθέρης «ξέχασε» ότι είχε προτείνει δωρεάν τηλεθέρμανση στην περιοχή μας από τη ΔΕΗ... Γιατί όμως ? (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Κινητοποίηση σήμερα Πέμπτη 17 Οκτώβρη, στις 6:00 μ.μ. στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Εορδαίας από Σωματεία και Φορείς. Ούτε ευρώ αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης - Δεν χρωστάμε – Μας χρωστάνε!
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από το
Διεθνής ημέρα αγρότισσας (Γράφει η Μάγδα Ανδρονικίδου)

Διεθνής ημέρα αγρότισσας (Γράφει η Μάγδα Ανδρονικίδου)


Η Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας καθιερώθηκε για πρώτη φο…

Μεσόβουνο Εορδαίας (1941-2024) | Εκδηλώσεις μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου - Το πρόγραμμα
Όλοι οι γονείς στο πόδι! - Σύλλογοι γονέων με αφορμή το θέμα της τηλεθέρμανσης και της επικείμενης αύξησής της
ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ:
Μεσόβουνο Εορδαίας 1941 - Εκδήλωση τιμής και μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 (video)