pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σωματείο "Σπάρτακος": Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας όλων μας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την έμπρακτη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα του κλάδου των αγροτών εξέφρασε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την

παρουσία του στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία που έκαναν οι ξεσηκωμένοι αγρότες, που εδώ και μέρες βρίσκονται στα μπλόκα, διεκδικώντας το παρόν και το μέλλον τους, αλλά και το δικό μας.

O πρωτογενής τομέας χρειάζεται την προσοχή και την υποστήριξη της πολιτείας, ώστε να διασφαλιστεί το αυτονόητο, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους πολίτες – καταναλωτές.

Το δίκαιο των αιτημάτων είναι προφανές. Άλλο τόσο προφανής θα πρέπει να είναι και η διάθεση για την ανάταξη ενός κλάδου που συμβάλει τα μέγιστα, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια και να γυρίζει ο αναπτυξιακός τροχός.

Η αποδόμηση του κλάδου των αγροτών μαζί με τα δεινά της απολιγνιτοποίησης είναι «κακά μαντάτα» που φέρνουν την περιοχή μας αλλά και τη χώρα ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην κατάρρευση.

Η ανεξέλεγκτη και άναρχη επέκταση των Φωτοβολταϊκών που φυτρώνουν σαν μανιτάρια στην περιοχή μας, στερεί ζωτικό χώρο αγροτικής και κτηνοτροφικής γης, με απόρροια τη μείωση του πρωτογενούς και απαραίτητου τομέα της αγροτοκτηνοτροφικής απασχόλησης, ακόμα και σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι ελέω απολιγνιτοποίησης θα ήθελαν να δοκιμάσουν εκεί μια διέξοδο.      

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον κλάδο των αγροτών και θα βρίσκεται δίπλα τους στον σημαντικό αγώνα που κάνουν, καθώς και σε όποιες κινήσεις αποφασίσουν στο μέλλον.

2-2

1-2

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)