pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Φοιτητικοί Σύλλογοι: Συγκέντρωση στον τόπο του εγκλήματος στα Τέμπη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, πολλοί ανάμεσα τους φοιτητές

παίρνουμε την πρωτοβουλία βρεθούμε ξανά εκεί!» το Σάββατο 24 Φλεβάρη,  αναφέρουν στην ανακοίνωσή – κάλεσμά τους οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεσσαλίας. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και αυτοί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.  

Τονίζουν πως «την ίδια περίοδο που οι φοιτητές δίνουμε έναν μεγάλο και δίκαιο αγώνα για τις σπουδές και τα όνειρα μας, για ένα πανεπιστήμιο που έχουν ανάγκη, παίρνουμε τη πρωτοβουλία να επισκεφτούμε από κοντά το τραγικό σημείο που για εμάς πάγωσε ο χρόνος ένα χρόνο πριν με τις συγκλονιστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας» και επισημαίνουν ότι αυτή η παρέμβαση αποτελεί «ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα, στη μνήμη τους» αλλά και «υπόσχεση ότι δεν θα αφήσουμε το έγκλημα να ξεχαστεί, θα δυναμώσουμε τον αγώνα απέναντι στο σύστημα που θυσιάζει τις ζωές, τις σπουδές και τα όνειρα μας για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων».

Λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 11 π.μ. από την πλατεία Λαού στη Λάρισα και καλούν κάθε νέο και νέα να συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«Το σύστημα τους είναι με αίμα ποτισμένο, ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα στο τρένο!» καταλήγουν

 

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη