pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΣΥΡΙΖΑ: Η Όλγα Γεροβασίλη αντίπαλος του Στ. Κασσελάκη στις νέες εσωκομματικές εκλογές

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προσώπου που θα βρεθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη στις νέες εσωκομματικές εκλογές,

κορυφώθηκαν σήμερα οι εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια ακόμη εξέλιξη που επιβεβαιώνει τον εκφυλισμό του κόμματος, αλλά και τις αναζητήσεις για μια αξιόπιστη εναλλακτική που θα εγκλωβίσει το λαό εντός των τειχών. 

Όπως αναμενόταν, η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του κόμματος.

Στην ομιλία της, από την οποία δεν έλειψαν οι αιχμές για την ηγεσία Κασσελάκη, η Ο. Γεροβασίλη επιχείρησε να εμφανιστεί ενωτική, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι αρένα το συνέδριο. Όχι άλλοι εχθροί ανάμεσά μας, όχι άλλος διχασμός» και δικαιολόγησε την υποψηφιότητά της με την ανάγκη «να μπει φρένο στην καθοδική πορεία, να διασφαλίσουμε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως του βασικού αντιπάλου της Νέας Δημοκρατίας», εκφράζοντας την αγωνία του χώρου για να επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο του έτερου βασικού πυλώνα του συστήματος και βασικό πόλο της σοσιαλδημοκρατίας. Από αυτή την άποψη τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «κόμμα διακυβέρνησης. Δεν είμαστε κόμμα συμπλήρωμα, ούτε διαμαρτυρίας. Το ξέρουμε καλά. Κυβερνήσαμε υπό τον Αλέξη Τσίπρα και είμαστε υπερήφανοι για όσα πετύχαμε».

Παρεμβαίνοντας στο συνέδριο, μετά την ομιλία της Ο. Γεροβασίλη, ο Στέφανος Κασσελάκης «χαιρέτισε» την ανακοίνωση της υποψηφιότητας και δήλωσε ότι θα παραμείνει στο κόμμα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών, λέγοντας ότι «Η αλήθεια θα κερδίσει».

Ο ίδιος ζήτησε οι εκλογές να γίνουν στις 10 Μαρτίου, με «υβριδικό τρόπο» για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

πηγή: https://www.902.gr/

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη