pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πατέρας θύματος στα Τέμπη σε Πέτσα: «Είστε εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ξέσπασε ο τραγικός πατέρας σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου – «Είστε εν δυνάμει και όλοι εσείς συνένοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας.

Αυτά τα υποκριτικά, ότι καταλαβαίνετε… δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα, στο Κουλούρι»,

video

Την έκρηξη του Παύλου Ασλανίδη, που έχασε τον γιο του, Δημήτρη, στα Τέμπη, προκάλεσε η τοποθέτηση Πέτσα στην πρωινή εκπομπή του Open, όπως είπε «στα βαγόνια, αυτά που πετάξατε στα μπάζα μαζί με τα υπολείμματα των παιδιών μας, εκεί μέσα θα σας βάλουμε. Εκεί μέσα θα δικαστείτε όλοι σας».

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Κύριε Πέτσα, αφήστε την υποκρισία κατά μέρος, είστε εσείς ένας από τους 157 που απορρίψατε την πρόταση της αντιπολίτευσης για προανακριτική. Ολα αυτά που λέτε, τα ακούμε βερεσέ. Είστε εν δυνάμει και όλοι εσείς συνένοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας. Αυτά τα υποκριτικά, ότι καταλαβαίνετε… δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα, στο Κουλούρι».

«Κι έχω να κάνω και μια πρόταση στον κ. Φλωρίδη. Ψάχνει χώρο να κάνει τα δικαστήρια στη Λάρισα. Ας τα κάνει εκεί στο κτήριο της καμένης Τηλεδιοίκησης, εκεί δίπλα που πετάξατε και τα υπολείμματα των παιδιών μας. Στα βαγόνια, εκεί μέσα να σας βάλουμε. Εκεί μέσα θα δικαστείτε όλοι σας», συνέχισε.

πηγή: https://www.imerodromos.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)